• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac upalio motore!

Autor mondo.ba

Fudbaleri banjalučkog Borca počeli su pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske.

 FK Borac počeo pripreme za sezonu 2018/19 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trener crveno-plavih Darko Vojvodić odradio je prvi trening sa 26 igrača s ciljem da se ekspresno vrate u Premijer ligu Bosnu i Hercegovine, u kojoj neće nastupiti zbog nedobijanja licence.

POVEZANE VIJESTI

"Obećavam da ćemo biti dobro spremni. Obećavam premijerligaške pripreme i obećavam da ćemo biti prvi na kraju i sljedeće godine biti tamo gdje nam je mjesto. Mi iz te lige nismo zasluženo ispali", izjavio je Vojvodić, kojem su se na prvi trening odazvali sljedeći igrači:

Goran Vukliš, Marko Savatović, Nemanja Trkulja, Siniša Dujaković, Danijel Majkić, Bojan Burazor, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Miloš Čudić, Đorđe Ćosić, Nikola Mazić, Demir Jakupović, Stefan Dujaković, Vladimir Arsić, Nikola Turanjanin, Milan Šikanjić, Petar Ilić, Marko Kujundžić, Nikola Mojović, Luka Damjanović, Igor Aničić, Saša Kajkut, Vladan Danilović, Nemanja Trivan, Bojan Batar, Ljubiša Reljić.

Na banjalučki Gradski stadion stigla su sedmorica novih igrača, Ćosić, Mazić, Jakupović, Mojović, Aničić, Šikanjić i Kajkut, a na prvom treningu bili su i „junoše“ Arsić, Turanjanin, Kujundžić, Damjanović, ali i Trivan, Batar te Reljić.

"Imamo imperativ da vratimo Borac u Premijer ligu. Teška sezona je pred nama, ali vjerujem u ostvarenje cilja. Gledajte, ovo je moj klub i sam povratak ovdje je kod mene izazvao dosta emocija", istakao je povratnik u banjalučki klub Saša Kajkut.

DANILOVIĆ SIGURNO ODLAZI

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prvi čovjek sportskog sektora, Marko Maksimović istakao je da će biti još pojačanja, kako bi Borac što spremnije dočekao predstojeće izazove.

MAJKIĆ JOŠ DVIJE GODINE

Danijel Majkić produžio je ugovor sa Borcem na još dvije godine. Iskusni univerzalac i u narednom periodu biće stub ekipe. na čemu je insistirao trener Darko Vojvodić.

"Svi igrači koji su došli su želja trenera Vojvodića. Dolazak Saše Kajkuta dokaz je da je Borac i dalje atraktivna sredina za velika imena. Ne očekujem neke odlaske, izuzev Vladana Danilovića koji će nas sigurno napustiti, a u narednim danima biće poznat njegov novi klub", rekao je Maksimović.

Crveno-plavi će narednih dana raditi u Banjaluci, a nakon toga će ići na pripreme na Tjentište. U planu je i prijateljska utakmica protiv ekipe Metalegea iz Jajca.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

SEMAFOR I OGRADA

Radilo se i oko terena. Naime počeli su radovi na popravci semafora, odnosno postavljanju ograde iza istočne tribine Gradskog stadiona.

"Danas smo započeli ne samo pripreme, već i radove na sanaciji semfaora i ograde iza „istoka“. Dakle, rješavamo stvari koje nismo mogli ranije, zbog problema sa nedostatkom sredstava. Sve poslove ćemo završiti do početka prvenstva. Izgledaće premijerligaški i mi ćemo se ponašati kao da igramo Premijer ligu", poručio je predsjednik Borca, Vico Zeljković.

Zeljković: Tražimo kompromis sa Lešinarima

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC