Dženan Lončarević na Ugljevik Summer Festivalu

Autor:

Dženan Lončarević u četvrtak 12. jula održaće veliki koncert u Ugljeviku u okviru Summer Festivala na poligonu pored Gradskog stadiona u Ugljeviku.

0
A- A A+

Publika će imati priliku da uživo čuje neke od najvećih hitova domaće muzike kao što su „Dao sam ti srce“, „Odavde do neba“, „Pitam te“, „Nikome ni reč“, „Cvete beli“, „Loša“, „Putnička“, „Veruj bratu svome“ i brojne druge numere sa pet uspješnih albuma, koje je poznati pjevač objavio do sada.

„Radujem se koncertu u ovom dijelu Srpske, pa i pripreme za nastup traju sa posebnom pažnjom“, rekao je Lončarević za Mondo.

On je izrazio zadovoljstvo jer ima mnogobrojnu publiku u Republici Srpskoj.

„Publika je navikla da se na mojim nastupima uvek dobro provede i čuje pjesme koje voli, a tako će biti i ovoga puta uz mnogobrojna iznenađenja“, najavio je Lončarević.

Organizator festivala Dragan Vasilić podsjetio je da se Ugljevik Summer Festival organizuje unazad sedam godina i da će početi u srijedu 11. jula kada će okupiti ljubitelje elektronske muzike.

„Za Dženanov nastup vlada ogromno interesovanje pa smo spremili i VIP zonu“, rekao je Vasilić. On je izrazio uvjerenje da će se posjetioci kroz dva festivalska dana dobro zabaviti.

Generalni pokrovitelj festivala je Opština Ugljevik.

Ostale vijesti