• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Danilović najbliži odlasku u Dansku

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Mladi vezista Borca iz Banjaluke Vladan Danilović na stolu ima ponudu kluba iz Danske i to najvjerovatnije šampiona Midtijilanda.

 Vladan Danilović, transfer, FK Borac, Danska Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Na prozivci i prvom treningu Banjalučana za novu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske, sportski direktor Marko Maksimović saopštio da Vladan Danilović sigurno napušta Gradski stadion i da će u narednim danima biti poznato ime njegovog novog kluba.

Borac upalio motore!

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je u izjavi za naš portal potvrdio da sigurno odlazi iz Borca i to u klub koji će ove sezone igrati u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, što znači da će sigurno nastupiti u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Ime kluba biće poznato u narednih 10-ak dana, možda i ranije. Riječ je o klubu koji će igrati u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, najmanje Ligu Evrope. Ne mogu reći iz kojeg je dijela Evrope. Zadovoljan sam ponudom, a vjerujem da će i u klubu biti zadovoljni mojim transferom", rekao je Danilović.

Pozvali smo i pomenutog sportskog direktora Maksimovića, koji je bio još konkretniji...

"Interesanata za Danilovića ima iz Italije i Francuske, ali zvanično smo dobili jednu ponudu iz Danske. Još je nismo prihvatili, pa s imenom kluba nećemo izlaziti u javnost, dok se sve ne završi. Uvjeren sam da Danilović odlazi iz Borca", dodao je Maksimović.

Iako nisu naveli ime kluba, jasno je prostim sabiranjem "dva i dva" da je zainteresovani klub - šampion Danske Midtijiland.

Tim iz Herninga, grada sa zapada Danske, osvojio je prethodne sezone drugi šampionski trofej u istoriji, a interesantno, jedan od saradnika prvog čovjeka kluba Rasmusa Ankersena je Banjalučanin Samir Cerić, koji živi u Londonu i velika je "faca" u svijetu umjetnosti i mode, ali i veliki zaljubljenik u sport.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC