• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUNDIJAL KLADIONICA: Pritisak je na Hrvatima...

Autor mondo.ba

Francuska i Belgija čine prvi polufinalni par ovogodišnjeg Mundijala, ko će se sastati u drugom? Novinari MONDO portala vam daju odgovore na to pitanje.

U polufinalu ovogodišnjeg Mundijala u Rusiji igraće Francuska - Belgija (10. jul) i, dan kasnije, bolji iz duela Švedska - Engleska, Rusija - Hrvatska.

Mondo kladioničari nisu uspjeli da pogode prvi polufinalni par, ali danas će skoro "sigurno" pogoditi drugi.

Stanje na tabeli se nije mnogo mijenjalo, Željko je i dalje ubjedljivo prvi dok je Nebojša za sada siguran na drugom mjestu. Bojan i Zoran su u zlatnoj sredini dok je najzanimljivije na dnu gdje će se do posljednjeg kola za titulu drugog najlošijeg, čini se, boriti Goran i Žarko.

TRENUTNA TABELA:

* pogođen konačan ishod donosi bod, a tačan rezultat tri boda.

Izvor: MONDO

ŽARKO MARKOVIĆ

Švedska - Engleska 1 (1:0)

Velika šansa za povratak Engleza u sami vrh mogla bi da ih sputa protiv Skandinavaca koji su već premašili sva očekivanja. Tvrdo i oprezno, mogao bi da odluči jedan gol.

Rusija - Hrvatska 2 (1:3)

Rusi će igrati slično kao protiv Španaca, ali Hrvatska ne bi trebalo da ponovi pristup "furije" pa bi mogli vidjeti rani gol, a onda i sigurnu završnicu Hrvata.

NEBOJŠA ŠATARA

Švedska - Engleska 2 (1:2)

Albion čeka polufinale od 90-tih i sigurno neće propustiti priliku da se plasira među četiri najbolje ekipe. Šveđani su čvrsti i solidni, međutim Kejn i ekipa će naći način da iz prekida ili kontre postignu neki gol.

Rusija - Hrvatska X (1:1)

Hrvati su favoriti ali ne prolaze uvijek bolje ekipe što je pokazala sinoć i Belgija u duelu sa Brazilom. Očekujete produžetke i penale, ali ovog puta Akinfejev će biti heroj, a ne Subašić.

BOJAN JAKOVLJEVIĆ

Švedska - Engleska 2 (0:2)

Iako ih niko nije svrstavao u favorite, žrijeb im se otvorio, a i igraju poprilično dobro, tako da Englezi nakon dugo vremena imaju šansu da učine nešto više na Svjetskom prvenstvu. Šveđani su čvrsti, ali mislim da je ovo njihov krajnji domet, daleko veći nego što su se nadali. Iako i "Albion" zna da uprska kad se tome niko ne nada, vjerujem da će slaviti u ovom meču.

Rusija - Hrvatska X (1:1)

Veoma težak meč za prognozu. Iako su Hrvati, po meni, kvalitetniji, teško ću uspjeti da slave protiv raspoloženog domaćina, koji će, siguran sam, imati i blagu naklonost sudija, kao i 50.000 gledalaca iza sebe. Ipak, nisam siguran ni da Rusi mogu do pobjede, tako da mi sve ovo miriše na produžetke, možda čak i penale.

ZORAN PAJČIN

Švedska - Engleska 2 (0:1)

Šveđani su tokom cijelog prvenstva odlični u defanzivi i mislim da Englezi ovdje ne mogu postići više od jednog gola. Takođe, Engleska sa tri štopera dosta polaže u defanzivu, a Švedska bez Zlatana Ibrahimovića to ne može do probije.

Rusija - Hrvatska 2 (0:2)

Rusi su prevazišli očekivanja na ovom prvenstvu i ovdje protiv "naloženih" Hrvata ne mogu dalje. Iako imaju prednost domaćeg terena, mislim da neće biti glasniji od "gostiju" na stadionu i da Hrvatska ovdje rutinski prolazi u polufinale.

ŽELJKO SVITLICA

Švedska - Engleska 2 (0:1)

Englezi su tvrdi a imaju načina na daju gol. Švedska ako prođe onda će osvojiti kao Grčka EP 2004.

Rusija - Hrvatska 1 (1:0)

Ovde mnogo toga zavisi od Rusa. Da li misle da su prolaskom u ovu fazu dostigli maksimum? Ili su tek sad ustvari motivisani? Ako je ovo drugo Hrvatska će imati ogroman problem. S druge strane Hrvatska je kvalitetnija fudbalska ekipa, ali ima na leđima pritisak i očekivanja te teret uloge favorita protiv domaćina.

Za koga će navijati Banjalučani, Rusiju ili Hrvatsku? Pogledajte u videu ispod.

...
Izvor: YouTube/MONDO

SVE O MUNDIJALU 2018

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC