• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tite je "taj", još samo da se on složi

Autor mondo.rs

Fudbalski savez Brazila napravio je otklon od svoje višedecenijske prakse, odlukom da selektoru "A" tima ponudi novi ugovor.

Leonardo Baki, zvani Tite, mogao bi da postane prvi selektor Brazila u poslednjih 40 godina, koji je ostao na toj funkciji nakon što nije uspeo da trijumfuje na Svetskom prvenstvu!

Fudbalski savez Brazila je odmah posle poraza od Belgije u četvrtfinalu (1:2), odlučio da 57-godišnjem treneru ponudi novi ugovor, zadovoljan načinom na koji je vodio nacionalni tim od septembra 2016.

Karlos Dunga dobio je otkaz posle eliminacije u četvrtfinalu Kupa Amerike, a Brazil je u tom trenutku imao skor 2-3-1 u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Sa Titeom na klupi, do kraja kvalifikacija su Nejmar i drugovi zabeležili 10 pobeda i dva remija, a jedini poraz do pomenutog okršaja sa Belgijom bio je onaj u prijateljskom susretu sa Argentinom (0:1), juna 2017. u Melburnu.

Sada ostaje da se vidi hoće li Tite odlučiti da nastavi započeti posao, a lokalni mediji javljaju da je uzeo 15 dana da se u društvu porodice u Rio de Žaneiru oporavi od razočaranja i razmisli o svom sledećem koraku.

Brazilcima u septembru predstoje prijateljske utakmice protiv SAD i Urugvaja, a sledeće veliko takmičenje je Kopa Amerika 2019, čiji će biti domaćin posle tačno 30 godina.

Poslednji put su prvaci kontinenta bili 2007.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC