• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golmanska Akademija Asmir Begović u septembru

Autor mondo.ba

"I ranije sam govorio da BiH ima veliku golmansku tradiciju", rekao je Asmir Begović.

Nakon velikog uspjeha ljetnog kampa koji je u julu održan u Sarajevu, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i golman engleskog premijerligaša Bornmuta Asmir Begović odlučio je u Sarajevu otvoriti specijaliziovanu školu za golmane.

Akademija Asmir Begović zamišljena je kao mjesto koje će dječacima i djevojčicama između 8 i 18 godina pružiti vrhunske uslove za rad, profesionalno okruženje i priliku za individualni napredak.

”Već jako dugo imam želju pokrenuti jedan ovakav projekat”, istakao je Begović, koji će zajedno sa svojim timom trenera u BiH i Engleskoj izraditi detaljan plan i program te nadgledati napredak polaznika.

”I ranije sam govorio da BiH ima veliku golmansku tradiciju, a onda sam se na Kampu iz prve ruke uvjerio da imamo jako talentovane mladiće i djevojke, koji imaju ogromnu želju i volju za radom, a mi im želimo pružiti priliku da se na vrhunskom nivou dodatno razvijaju i ispune svoje ambicije”.

Akademija Asmir Begović, kojoj će partner u projektu biti Škola fudbala Valter iz Sarajeva, s radom počinje u prvoj sedmici septembra 2018.

Svi zainteresovani informacije mogu dobiti na broj +387 62 096777 a prijaviti se putem internetske stranice Akademije (akademija.asmir1.com).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC