• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Širer: Hrvati su hodajući mrtvaci! Hrvati: Nismo!

Autor mondo.rs

Hrvatski fudbaleri puni optimizma pred polufinale Mundijala sa Engleskom. Napadač Mandžukić tvrdi da umor ne postoji. Alan Širer misli drugačije.

Slavni engleski fudbaler Alan Širer smatra da Englezi nemaju čega da se boje u polufinalnom meču Svetskog prvenstva protiv Hrvatske i da treba da iskoriste umor Hrvata.

"Znamo da Hrvate brinu slobodni udarci i korneri, a kada ih gledam ne vidim razlog zbog kojeg bi mi trebalo da ih se bojimo. Naravno, imaju tehnički nadarene igrače poput Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali su mi oni izgledali kao hodajući mrtvaci u produžecima protiv Rusije. Treba da ih poštujemo zbog kvaliteta koji imaju, ali ne da ih se plašimo", reči su legendarnog golgetera.

Hrvati jesu isrcpljeni, odigrali su dva duga, naporna meča, koja su završena dramatično. Ukupno su na terenu proveli više od 240 minuta (ne računajući penale) u dve utakmice (osmina finala protiv Danske i četvrtfinale protiv Rusije).

Ali, hrvatski fudbaleri tvrde da nisu umorni.

"Svi smo spremni, spremni smo da igramo već danas! To je polufinale i niko se neće žaliti na umor", rekao je na konferenciji za novinare danas u Moskvi Mario Mandžukić.

Šanse Hrvatske i Engleske je podelio na 50-50%, ai je istakao da veruje u svoj tim.

"Imamo iskusne igrače u ekipi i mlade koji su sjajni, zato i jesmo tako dobri. Ali, šanse su 50-50, ovo je polufinale. Sve ekipe su zasluženo tu, poštujemo svakoga, ali nema straha. Verujemo u sebe, mislimo na sebe, da budemo što bolji i prođemo u finale", kaže napadač Juventusa.

Andrej Kramarić je nekada bio napadač Lestera. Zato i jeste bio zanimljiv engleskim novinarima.

"Engleska je i pre Svetskog prvenstva za mene bila jedan od favorita, jer ima mlade, motivisane igrače, željne dokazivanja, nemaju glumačke zvezde, fokusirani su do kraja. Imam iskustva sa engleskim fudbalom, neće biti lako", rekao je Kramarić.

Inače, uoči konferencije za novinare hrvatskih fudbalera, iz tabora Hrvatske objavljeno je da je jedan član stručnog štaba, a reč je o bivšem reprezentativcu Ognjenu Vukojeviću, odstranjen do daljeg zbog poruke posvećene Ukrajini.

O tome više čitajte OVDE  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC