• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mažić ne sudi polufinale, već Urugvajac i Turčin

Autor mondo.rs

Poznati arbitar iz Turske izvešće na teren Hrvate i Engleze.

Prvo polufinale Svetskog prvenstva (Francuska - Belgija) u utorak će suditi Urugvajac Andres Kunja. Drugi meč (Hrvatska - Engleska) vodiće poznati arbitar iz Turske, Džunejt Čakir.

Sudija koji u Evropi godinama vodi mečeve na najvišem nivou izvešće ekipe na teren stadiona "Lužnjiki" i označiće početak druge utakmice za finale. Krajem prošle sezone bio je u centru pažnje zbog suđenja na štetu Bajerna protiv Reala, u polufinalu Lige šampiona, ali mu u FIFA ipak i dalje veoma veruju.

Engleski klubovi su takođe odavno upoznali Čakira, a na ostrvu su najviše pričali o njemu u proleće 2013. godine, posle čuvene, burne utakmice Mančester junajted - Real Madrid, u kojoj su domaći biti veoma ljuti i optuživali ga da ih je oštetio u poslednjem evropskom meču Aleksa Fergusona.

Čakirovi pomoćnici u sredu u Moskvi biće takođe turski "mahači" Bahatin Duran i Tarik Ongun, četvrti arbitar biće Bjorn Kujpers iz Holandije, a rezervni sudija biće njegov zemljak Sander van Rukel. 

I pored odlično urađenog posla na utakmici Brazila i Belgije, Milorad Mažić i njegov tim nisu delegirani za polufinale. Da li to znači da bi mogli da sude u najvećoj utakmici na svetu - finalu Svetskog prvenstva?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC