• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sumrak, vetar, ali i odlični Novak

Autor mondo.rs

"Igram na visokom nivou i nadam se da će se dodatno podići samopouzdanje", rekao je Đoković posle sjajnog nastupa u borbi za četvrtfinale Vimbldona.

Sat i 45 minuta trajao je meč Novaka Đokovića i Karena Hačanova, u kojem je srpski teniser izborio plasman u četvrtfinale Vimbldona.

Kada su počeli duel, oko 20 časova, činilo se da neće stići da završe pre mraka, koji tamo potpuno pada oko 22.15 časova, ali su ipak završili. Tačnije, Novak je završio.

Sjajnom igrom, kontrolom ritma i fenomenalnim forhend udarcima, Đoković je u tri seta zakazao duel protiv Keija Nišikorija, u kojem će se stari rivali boriti za polufinale i potencijalni meč protiv Rafaela Nadala.

"Hačanov je počeo meč brejkom, napravio je nekoliko odličnih udaraca. Nije to bio moj idealan start, jer on ima svoja oružja, snažan servis i čvrst forhend", rekao je Novak posle meča.

"Pogađao sam dosta prvih servisa, terao sam ga da odigra nekoliko dodatnih udaraca... Servirao sam dobro kada je bilo potrebno", dodao je on.

Dok je mrak padao bilo je momenata kada su igrači zaista teško videli lopticu.

"Bili su teški uslovi, u poslednjih nekoliko gemova nisam mogao da vidim lopticu baš dobro, a bilo je i vetra".

Ipak, trostruki šampion je bio uspešan i zakazao je duel protiv rivala sa kojim se dosad sretao 15 puta i pobedio 13. puta u tim mečevima.

"Igrali smo nekoliko puta ove godine na šljaci, a na travi je to drugačija igra. Ovo je njegovo prvo četvrtfinale Vimbldona. Igrač je za velike mečeve, ustaljeni 'top' igrač, koji je imao probleme sa povredama. Mnogo puta je dokazao da je konkurent za velike trofeje, ali igram na visokom nivou i nadam se da će mi se dodatno podići samopouzdanje", lepim rečima je Novak pričao o Japancu, protiv koga će igrati u sredu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC