Napadnut novinar Cvetković, uhapšen osumnjičeni

Autor:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beloj Crkvi uhapsili su S.Z. (1979) zbog sumnje da je sinoć, ispred jednog kafića u Beloj Crkvi, udario novinara Stefana Cvetkovića.

0
A- A A+


Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu protiv S.Z. će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštio je MUP.

Novinar Stefan Cvetković napadnut je sinoć oko 21.30 u centru Bele Crkve dok je sedeo sa prijateljima u kafiću, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi, piše Beta

Objasnio je da je potom pokušao da pobegne sa mesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

Cvetković je rekao da je napadač lokalni narko-diler sa kojim je od ranije bio u sukobu.

Cvetković je javnosti u Srbiji postao poznat pošto je 14. juna objavljena vest o njegovom navodnom nestanku. Posle akcije policije koja je odmah pokrenuta, Cvetković je nađen živ i zdrav. On je kasnije ispričao da je bio otet i da su u tome učestvovale tri osobe. Iz državnih organa ova izjava nije potvrđena, a direktor policije je rekao da je Cvetković izneo niz nelogičnosti i laži.

VELIKA POTRAGA: Nestao novinar Stefan Cvetković!

Ostale vijesti