• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDIJAL: Je li kraj?

Autor mondo.ba

Hoćemo li danas proglasiti pobjednika? MONDO kladinice, ne Mundijala...

Četiri meča ostala su do kraja Svjetskog prvenstva u Rusiji, a prednost Željka Svitlice ispred Nebojše Šatare je 12 bodova, dok Bojanu Jakovljeviću bježi 16 bodova, pa posljednja dvojica imaju samo još teoretsku šansu da budu najbolji u prvoj MONDO kladionici.

Potrebno im je da pogode ishode polufinalnih utakmica, meča za treće mjesto i finala, a to je, priznaćete, više nego teško (s obziroma na "uspjeh" u dosadašnjem dijelu Mundijala), tako da bi već nakon večerašnjeg duela Francuske i Belgije mogli proglasiti pobjednika.

Svitlica je već ohladio šampanjac (u našem slučaju gajbu piva), ali lopta je okrugla...

Izvor: MONDO

NEBOJŠA ŠATARA

Francuska - Belgija X (2:2)

Igrati 4+ i iks u polufinalu Svjetskog prvenstva je nemoguća misija iole iskusnom kladioničaru, ali ključ svega je samo jedan gol u prvom poluvremenu. Ukoliko padne, prštaće u staroj prestonici Rusije Sankt Peterburgu. "Trikolori" su za nijansu favoriti, ali "đavoli" dugo čekaju na svoje prvo finale i nikako neće biti iznenađenje da ga i ostvare. Ali, tek nakon 120 minuta.

GORAN ARBUTINA

Francuska - Belgija 2 (1:2)

Uvjeren sam da će pobjednik ovog meča osvojiti trofej. Prednost dajem Belgijancima koji su pokazali da se mogu izvući iz svih situacija. Iako je polufinale, očekujem dobar fudbal i uzbudljivu utakmicu. Zato GG i 3+ uz dvicu Belgije.

BOJAN JAKOVLJEVIĆ

Francuska - Belgija 1 (2:1)

Iako sam mišljenja da bi ovo mogao biti meč sa mnogo pogodaka, te da bi mogao biti viđen remi, s obzirom da mi kolega Šatara bježi, ne smijem odigrati isto što i on, iako sam to planirao, kako bih na kraju zauzeo bar drugo mjesto. Imao sam tu privilegiju da biram šta ću tipovati poslije njega, tako da idem na sve ili ništa i prednost dajem Francuskoj, iako očekujem da Belgija prođe dalje. Ne bi bilo prvi put na Mundijalu da se desi upravo suprotno onom očekivanom.

ŽARKO MARKOVIĆ

Francuska - Belgija X (0:0)

Siguran sam da će bar jedna od posljednje četiri utakmice Mundijala da završi 0:0, a tipovaću sve četiri tako kako bih konačno skinuo broj nula pored svog imena u rubrici "tačan rezultat".

ŽELJKO SVITLICA

Francuska - Belgija X (2:2)

Francuska je favorit zbog svog takmičarskog iskustva na mundijalima i evropskim prvenstvima. S druge strane Belgija djeluje ubojitije u napadu, ali opet, i Francuzi imaju i te kako čim da zaprijete. Izgleda da Belgija ne zna igrati na malo golova, pa prognoziram čak 4 i produžetke u kojima će proći Francuzi.

ZORAN PAJČIN

Francuska - Belgija 1 (2:1)

Iako mi se ne dopada stil igre Francuza, mislim da imaju kvalitetniju ekipu i da prolaze u 90 minuta. Takođe, očekujem minimum tri gola na meču.

SVE O MUNDIJALU 2018

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC