"Bio je divan prema meni"

Autor:

Glumica o odnosu sa kolegom Kevinom Spejsijem.

"Bio je divan prema meni" Foto: Netflix

Zvezda serije "Kuća karata" Robin Rajt otvoreno je u intervjuu za "Today" progovorila o kolegi Kevinu Spejsiju i tome što ga je "Netflix" izbacio iz serije nakon skandala u vezi sa seksualnim zlostavljanjem za koje je glumac optužen.

"Ne znam kako to da komentarišem, ali mislim da je u tom trenutku šok bio baš intenzivan za sve iz mnogih razloga. Mislim da su svi smatrali da je potrebno da se serija odvoji od njega. Svi smo bili iznenađeni naravno i izuzetno tužni. Ali, nastavili smo dalje i srećni smo što smo uspeli da završimo seriju kako smo i planirali", istakla je ona.

Dok su Robin i Kevin na ekranima glumili muža i ženu - Kler i Frenka Andervuda, glumicu su pitali kakav joj je bio odnos sa glumce van posla.

"Bili smo kolege, nikada se nismo družili van radnog mesta. Bio je divan prema meni. Nikada nije pokazao nepoštovanje. To je moje lično iskustvo i jedina stvar o kojoj osećam da imam pravo da pričam", otkrila je ona i dodala:

"Kevi i ja smo upoznavali jedno drugo između snimanja. Nisam zaista znala čoveka. Znala sam kako je fantastičan glumac koji i jeste."

Kada je "Netflix" hteo da otkaže seriju zbog svega što se desilo sa Spejsijem, Robin je ta koja je uspela da spasi ceo projekat i produži seriju za još jednu, finalnu sezonu koja će biti emitovana na kraju ove godine.

Ostale vijesti