• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej: Novak može do titule na Vimbldonu

Autor mondo.rs

"Spreman je da u Londonu pobedi i Rafaela Nadala i Rodžera Federera", rekao je o Đokoviću bivši prvi reket sveta

Endi Marej nije se još dovoljno oporavio od operacije kuka, zbog čega je morao da odustane od nastupa na Vimbldonu, ali pomno prati sve što se dešava na terenima Ol Ingland kluba.

Mnogi branioca titule Rodžera Federera i Rafaela Nadala, dvojicu prvoplasiranih sa ATP liste, smatraju glavnim favoritima za ovogodišnji pehar, a Škot ističe da bi to mogao da bude Novak Đoković.

On je rekao da je trostruki osvajač Vimbldona, Novak Đoković, imao problema da se mentalno i fizički vrati posle duge pauze nakon povrede lakta, ali da mu se čini da je sa uspehom prebrodio tu prepreku.

"Novak dugo nije igrao u završnici velikih turnira, a finale u Kvinsu pred Vimbldon potvrdilo je da je motivisan i ponovo snažan", rekao je Marej.

Škot ističe da je u dosadašnjem toku turnira prikazao igru koja obećava da bi mogao da stigne do finala i trijumfuje. Marej kaže da je Đoković spreman da pobedi i Rafaela Nadala i Rodžera Federera na tom putu.

"Mislim da je Novak u stanju da pobedi obojicu. Nisam siguran da li će se to i dogoditi, ali ono što vidim poslednjih dana je da igra zaista veoma veoma dobro. Psihički je na nivou na kojem je potrebno da bude, motivisan je, spreman i mislim da ima dobru priliku da napravi sjajan rezultat", rekao je za BBC Marej.

Đoković pre eventulanog duela sa Nadalom u polufinalu, odnosno finala sa Federerom, mora sa uspehom da okonča četvrtfinalni duel sa Keijem Nišikorijem, koji je na programu danas od 14 sati na Centralnom terenu Vimbldona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC