• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin iz Kijeva: Ma, ostavite Vidu na miru!

Autor mondo.rs

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida je uzburkao strasti na istoku Evrope. U jednom videu je pozdravio Jovana, vlasnika kafane "Beograd" u Kijevu. Evo šta kaže Jovan.

Zbog pokliča "Slava Ukrajini" posle pobede Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva Ognjen Vukojević je oteran iz stručnog štaba hrvatske reprezentacije (verovatno pod pritiskom FIFA), a drugi akter tog snimka, odbrambeni igrač "kockastih" Domagoj Vida je prošao samo sa opomenom (mada su mu kožu spašavali Zvonimir Boban i Davor Šuker).

U jednom od poslednjih videa koji Vida "štancuje" više od Kim Kardašijan i Emili Rajtakovski, zajedno sa Ivicom Olićem (članom stručnog štaba hrvatske reprezentacije) pozdravio je Jovana, vlasnika kafane "Beograd" u Kijevu, u koju je hrvatski fudbaler često odlazio dok je igrao za kijevski Dinamo (sad je u turskom Bešiktašu).

"Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini! Kafana 'Beograd' u Kijevu, tamo smo palili. Kafana je moja sudbina, ona me je sebi uzelaaaa", nazdravljao je Vida sa flašom piva u ruci, pevajući hit Tome Zdravkovića.

 Kolege iz zagrebačkog "Jutarnjeg lista" kontaktirale su Jovana, vlasnika kafane "Beograd"

"Ma, nemojte ništa da pišete. Vida je dao dva super gola, a sad je toliki pritisak na njega. Od prijateljskog pozdrava koji je uputio kao podršku svom fan klubu u Ukrajini, nastala je katastrofa. Ne mogu da živim od poziva čitave ruske i ukrajinske štampe. Veliki je to pritisak za sve. Pustite momke da dobiju još te dve utakmice do kraja, pa kad sve bude gotovo, onda možemo da pričamo o svemu. Nadam se samo da hrvatska reprezentacija ne vidi ni ruske novine, ni televiziju i da će moći da igra u miru", rekao je Jovan hrvatskim kolegama.

Đoković: Evo zašto navijam za Hrvate

Dodaje da svog prijatelja Vidu bodri u svim utakmicama i ne razume zašto se na njega sada obrušila cela Rusija.

"Nema to veze ni sa čim nacionalističkim, to je bio prijateljski pozdrav, a sad ga proglašavaju provokacijom. S druge strane, u Ukrajini mediji Vidu hoće i za predsednika, ali ni to nema veze sa bilo čim. Mreže su se užarile, a sve zato što je neko snimak izvadio iz konteksta... Sve se to otelo kontroli. U Ukrajini čak pričaju da će platiti i Vukojevićevu kaznu. Nije trebalo tako da bude. To je trebalo da bude snimak isključivo za Vidin fan klub, a ispalo je prava katastrofa...". 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC