Sporting vratio legendu: Umesto promocije - rebus

Autor:

Teško leto velikana iz Lisabona "presečeno" je pozitivnom vešću.

0
A- A A+

Upad navijača u svlačionicu Sportinga i napad na fudbalere, koji su potom bez obeštećenja počeli da odlaze bili su uvod u teške sedmice "lavova", koje su trajale i trajale.

U međuvremenu je treći najuspešniji portugalski klub pokušao sa Sinišom Mihajlovićem kao trenerom, ali je otišao predsednik koji ga je doveo. Novi predsednik je sa sobom doveo i naslednika srpskog stručnjaka, dok je primao Mihinu tužbu i zahtev za isplatom 10 miliona evra.

Ovog popodneva, Sporting je posle dugo vremena doneo navijačima malo nade, vrativši legendu.Iako nije napisano o kome se radi, način proslave sa grafike jasno govori da je u pitanju povratak Nanija, bivšeg krila Mančester junajteda, Fenerbahčea, Valensije i Lacija. On će u sredu biti zvanično predstavljen i tako će početi svoju četvrtu epizodu u matičnom klubu, u kojem je igrao za prvi tim od 2005. do 2007. godine.

Nani je u Sportingu igrao u sezoni 2014/15, kao pozajmljen igrač Junajteda i ispostavilo se da je i ta godina uvod u pad njegove klupske karijere, uprkos čemu je 2016. ipak ušao u istoriju portugalskog fudbala kao član reprezentacije koja je osvojila Evropsko prvenstvo.Prošlu sezonu Nani je proveo je na pozajmici u Laciju, ali u 25 nastupa (tri gola, četiri asistencije) nije ubedio Rimljane da bi trebalo da otkupe njegov ugovor.

U 32. godini, nekada jedan od najtalentovanijih evropskih igrača ponovo je na novom početku - u svojoj zemlji.

Ostale vijesti