• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević: Nije to Zvezda koju ja sanjam

Autor mondo.rs

"Takav smo narod, očekujemo da sve to bude kako treba...", poručuje Vladan Milojević posle prvog meča Crvene zvezde u Evropi ove sezone.

 Vladan-Milojevic-izjava-posle-Spartaks-Jurmala-Crvena-zvezda-0-0. Izvor: MN PRESS

Šampion Srbije je čitav meč u Rigi pokušavao da "probije" defanzivno orijentisanog rivala, ali mu je nedostajala prepoznatljiva oštrina sa vrhunca forme iz prethodne sezone.

Nedovoljan broj lopti stizao je do novog "prvog špica" Zvezde, Nikole Stojiljkovića, koji je na terenu proveo tek 18 minuta zbog povrede, a nije veliki broj njih našao ni rezervistu Milana Pavkova koji se ipak našao u dve "gol" šanse - i promašio.

Na kraju je i Spartaks imao veliku šansu, odlično je odbranio Borjan, no Vladan Milojević na konferenciji za medije nije bio zabrinut  za prolazak u drugo kolo...


"Završeno je prvo poluvreme i imamo revanš u Beogradu. Želeli smo i plan nam je od početka bio da idemo na pobedu. Međutim, jednostavno, imali smo dosta šansi, a uz to bilo je jako teško igrati po ovom vremenu... Protivnik se opredelio za jaku defanzivu, sa nekim kontrama, a mislim da, sem naše greške nije bilo nekih udaraca na gol", poručio je trener Zvezde.

Ponovio je još jednom da je njegov tim imao veliki broj šansi i da bi bilo mnogo lakše da su meč "otvorili" golom, te da su kroz posed pokušavali da dođu do njega.

"Imali smo dosta stopostotnih šansi... Nismo dali, idemo dalje, prva je utakmica, imamo igrače koji su sad došli, dvojicu koji su bili na Mundijalu. Ovo im je prva utakmica, opredelili smo se da ih stavimo i treba nam vreme", rekao je Milojević i dodao:

"Treba da se spremimo, treniramo, radimo i budemo bolji u revanšu".

Šta je moguće popraviti za šest dana i revanš u Beogradu?

"Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, a nisam ni prezadovoljan. Nije to Zvezda koju ja hoću i koju sanjam", poručio je Milojević i objasnio šta je bio problem:

STOJILJKOVIĆ

Nikola Stojiljković je ove nedelje "promovisan" u prvog špica Crvene zvezde pošto je Aleksandar Pešić otišao u Saudijsku Arabiju, ali je iz igre morao posle samo 18 minuta. Kakvo je stanje sa njim? "Obnovio je povredu koju je imao. Videćemo kakva je situacija sa njim", poručio je Milojević.

"Ne bih da pričam o nekim stvarima, treba da radimo i popravimo ih. Treba uzeti u obzir da smo bili na pripremama, igrači polako dolaze. Ima tu i drugačijih stvari, nismo odigrali nijednu utakmicu, opredelili smo se da oba igrača drže tu levu stranu, Rodić i Radonjić, koji dolaze posle perioda od mesec dana odsustva... Imamo i Ebesilija kome smo hteli da damo neku minutažu. Nismo očekivali da će Stojiljković toliko rano da izađe. To su stvari koje su normalne u fudbalu i koje ne možete da predvidite".

Milojević je dodao i da mu je veoma važno da upozna nove igrače i da vidi kako će se navići na tim, ali da očekuje od fudbalera i mnogo veću strast za pobedom.


"Fudbal je igra strasti, želje i motiva. Kada nemaš, moraš da ga nađeš!".

Na momente je delovalo kao da se poprilično iznervirao...

"Takav sam, malo temperamentniji, pogotovo što je ovo prva utakmica. Ponesu vas emocije. Jednostavno, ima dosta razloga, nekih stvari koje smo radili, nije polazilo za nogom. Iz kog razloga? Sigurno je i protivnik u pitanju. Analiziraćemo utakmicu, ima puno stvari koje nismo radili kako je trebalo. Ne volim anarhiju, neko sam ko voli da se drži dogovora bilo kakav da je. Ne volim kad se iskače iz nečega. Ima puno stvari koje nam nisu polazile za nogom", govorio je Milojević u dahu na konferenciji za medije i zaključio:

"Imali smo jako mnogo šansi i sa jednim ili dva gola da pričamo drugačije. Takav je fudbal, velika su očekivanja, to sam i napomenuo igračima. Takav smo narod, očekujemo da sve to bude kako treba. Mnogo toga nam nije polazilo za nogom. Bilo kakav drugačiji rezultat da je bio, ne bi bio nepravedan. Uvek se igra za gol i pobedu i svi smo je žarko želeli".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC