• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Zvezde: Šanse, šanse, šanse...

Autor mondo.rs

"Siguran sam da ćemo dati 300 odsto svojih mogućnosti i zasluženo proći dalje", poručio je Filip Stojković posle meča u Rigi.

Rekao je trener Vladan Milojević, a ponovili igrač - osnovni problem Crvene zvezde u prvom zvaničnom meču ove sezone bila je loša završnica.

Šampion Srbije držao je sve konce igre u svojim rukama, kružio je oko gola defanzivnog Spartaksa, a golmana ove ekipe nije uspeo da natera da izvadi loptu iz mreže. Na kraju, umalo je iz jedne greške tim iz Letonije poveo kada je sjajno intervenisao, prvi put na meču, Milan Borjan.
"Šta reći... Falila je završnica, imali smo neke sitne greške, ali Bože moj, idemo dalje. Čeka nas i revanš, a imali smo i malo sreće na kraju", kazao je Borjan i dodao:

"Mi svaku utakmicu idemo na pobedu, ali danas nažalost nismo uspeli. Moramo još da se uigramo, ima tu novih igrača, opet kažem nedostajala nam je bolja završnica".

Kapiten Vujadin Savić je imao sličnu ocenu prikazanog u devedeset minuta.

"Bila je teška utakmica, nismo odigrali baš kako umemo, imali smo šanse ali ih nismo iskoristili, dok je protivnik bio vrlo čvrst. Mislim da smo se dobro uigrali na pripremama, nažalost to danas nismo prikazali, iako smo se trudili i imali veliku želju".

Aleksandar Kosorić iz redova Spartaksa, nekadašnji član Partizana i Željezničara, bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe koju je predvodio kao kapiten: "Prezadovoljni smo, cilj nam je bio da odigramo bez primljenog gola. Ovo je super rezultat za nas, ali sledi nam mnogo težak revanš. Ja pokušavam da objasnim saigračima šta nas očekuje na 'Marakani' i kakva će biti atmosfera. Zvezda je jako kvalitetna, možda i najjača u poslednjih nekoliko godina. Ovo za Zvezdu nije katastrofa, mada znam da će sad svi govoriti da je 0:0 loš rezultat, ali oni će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji".

Kazao je i da misli da Crvena zvezda nije potcenila Spartaks i da ga trenutno ne zanima što je Suduva pobedila Apoel 3:1, pošto razmišlja samo o Letoncima i revanšu.

Pred novinare u Rigi izašao je još jedan defanzivac - Filip Stojković.

"Imali smo par šansi koje nismo iskoristili, na kraju su i oni imali šansu da nas kazne. Imali smo veliku želju, ali nismo uspeli. Siguran sam da ćemo dati 300 odsto svojih mogućnosti i zasluženo proći dalje. Zato i pozivam publiku da dođe", naveo je desni bek i poručio:

"Ne volim da pričam unapred o pobedama, ali daćemo sve od sebe da bude tako u revanšu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC