• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrsaljko "ubija" Engleze: Pa-pa, Englezići!

Autor mondo.rs

Bek hrvatske fudbalske reprezentacije Šime Vrsaljko objavio video u kojem žestoko zeza i proziva Engleze.

Hrvatski fudbal živi san!

Posle 1998. godine, hrvatska fudbalska reprezentacija ponovo je u samom svetskom vrhu i ima priliku da taj vrh i osvoji, prvi put u svojoj istoriji.

Ceo svet se klanja hrvatskim fudbalerima, koji su tokom celog Svetskog prvenstva u Rusiji, pokazivali izuzetan timski duh i ratničku igru, neretko su imali sreće (podetimo samo na meč osmine finala protiv Danske, pa potom i četvrtfnale sa Rusijom), ali sveukupno gledano jesu zasluženo u finalu.

Engleska javnost je očekivala da će prvi put posle 1966. godine gledati svoj tim u finalu Mundijala, ali je Hrvatska taktički i tehnički nadigrala Engleze. U prognozama pred polufinale bilo je i potcenjivačkih glasova na račun Hrvata, zapažanja da su "već gotovi od umora", ali činjenica je da Englezi nisu znali kako protiv Modrića i ekipe.

Na te, pomalo bahate komentare i prognoze, osvrnuo se i bek hrvatskog tima Šime Vrsaljko nakon što se njegov tim plasirao u finale:

"Kad potceniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i danas. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Ja uvek kažem: Izađi na teren pa onda pričaj. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele".

O tvrdnjama uoči polufinala da je Engleska promenila stil igre, Vrsaljko je imao ovakav komentar:

"Svi su govorili da je ovo nova Engleska koja je promenila igru. Da osvaja kombinatorikom i da nema nabijanja i dugih lopti. Ali kada smo mi krenuli u naš pritisak, pokazalo se da je to stara Engleska koja zna samo da nabijami i preskakače igru".

Potom je u svlačionici dodatno "začinio" sopstvenim video snimkom u kojem se zezao na račun Engleza.

"Radni narode, idemo radni narode! Laganini, Englezi la pa-pa, kući spavanje, Hrvati na postolju. Englezići bledi, idemo, treniranje, idu kući, ali praznih ruku. To je bilo šamaranje od prve do zadnje minute".

Pogledajte OVDE

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC