Hapšenje u striptiz klubu - "pala" Stormi Danijels

Autor:

Američka porno glumica Stormi Danijels, i "nezgodni svedok" raskalašnog života aktuelnog predsednika SAD-a Donalda Trampa, uhapšena je u jednom striptiz klubu. Pipala policajca!

0
A- A A+

Advokat, Majkl Avenati, saopštio je da je Danijelsova uhapšena jer je dozvolila mušteriji da je dodirne na pozornici, tokom nastupa, "na neseksualni način".

"Mušterija" u pitanju - policajac!

Stormi je nastupala u klubu "Sirens" kada je dozvolila da je mušterija dodirne - prvo je ona stavila ruke na njegovu zadnjicu i grudi, a onda je on spustio glavu na njene grudi... što je zakonom zabranjeno - osim ako niste u srodstvu sa striptizetom!

Stormi Danijels je u sudskom sporu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nakon što je izjavila da su imali aferu 2006. godine, što je on nekoliko puta do sad negirao.

Advokat Stormi Danijels je izjavio da je hapšenje "namešteno" i "politički motivisano".

Avenati je na svom Twitter nalogu napisao da je Stormi (Olujna), čije je pravo ime Stefani Kliford, izvela nastup koji je već izvodila širom Amerike u stotinama klubova i dodao da će ubrzo puštena uz kauciju.

Prema zakonu u Ohaju zabranjeno je bilo kome da dodiruje nagu ili polunagu plesačicu ukoliko nije u srodstvu sa njom.

Danijels kaže da joj je plaćeno 130.000 dolara neposredno pred predsedničke izbore 2016. za ćutanje o vezi sa Trampom, što on negira.

Ostale vijesti