• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šehović: Pripremao sam se za ovo...

Autor mondo.rs

Izvanredan debi novog Partizanovog bisera - levog beka Zlatana Šehovića.

 Šehović: Pripremao sam se za ovo... Izvor: MONDO/Ana Božović
Izvor: MONDO/Ana Božović

Kada imate 17 godina, a debitujete za klub koji volite i pritom na debiju slavite pobedu, onda to morate da pamtite do kraja života.

Zlatan Šehović, mladi levi bek crno-belih, debitovao je u Nikšiću, na meču protiv Rudara iz Pljevalja, i za svaki potez dobijao aplauz publike, mahom naklonjene Partizanu. Na krilima poverenja stručnog štaba i podrške i saigrača i navijača, Šehović je "leteo" po terenu i zabeležio gol-asistenciju.

Dobio je i pohvale od Miroslava Đukića.

Zanimljivo, pre samo nekoliko dana, u intervjuu za MONDO, Zlatan Šehović je pričao o tome kako više voli da asistira nego da da gol. I "namestilo" se da u meču protiv Rudara u Nikšiću asistira za gol.

"Presrećan sam pre svega zbog pobede ekipe jer smo zaslužili. Radili smo za to svih 90 minuta, igrali smo kao jedan. Moja asistencija je došla kao posledica dobrog timskog rada. Imao sam i jednu veliku šansu, nisam dao gol, ali će doći kad bude trebalo", rekao je Šehović posle utakmice.

Partizanovom Zlatanu draža asistencija od gola!

 Upitan da li je imao tremu, odgovorio je:

"Za ovo sam se pripremao već osam godina u omladinskoj školi Partizana. Postojao je određeni pritisak, ali sam pokušao da to ostavim sa strane i da pokažem šta znam i umem i mislim da je kvalitet došao do izražaja".

Tvrdu ekipu Rudara, koja je disciplinovanom odbranom odolevala favorizovanom rivalu iz Beograda, poklekla je u finišu prvog dela, kada je Marko Jevtović bio siguran sa "bele tačke".

"Igrali smo celo poluvreme protiv ekipe koja se veoma dobro branila. Kada smo ih 'otvorili', manje-više smo rutinski završili utakmicu. Tek smo izašli iz priprema, ovo nam je prva takmičarska utakmica i verujem da će biti bolje", rekao je visoki vezni fudbaler Partizana Marko Jevtović, svestan da Partizan nije blistao na stadionu kraj Bistrice.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC