Pripremite se za puls godine uz Kozara Puls Fest!

Autor:

Kozara Puls Fest, muzičko-zabavni spektakl, održaće se od 27. do 29. jula u Nacionalnom parku Kozara, a okupiće najveća imena regionalne pop-rock muzičke scene.

0
A- A A+

Kozara Puls Fest predstavlja novo ime i koncept prvog rok festivala „Kozara u srcu“ koji je održan u julu 2017. godine na prostoru SRC Benkovac, kada su nastupili Bijelo Dugme, Kerber, Osvajači, Atomsko Sklonište, Tattoo, Nolimitnow i Fijasko.

Festival ima za cilj da omogući snažan povratak mladih na našu ljepoticu koja budi sva čula. Zato osjetite puls prirode, zvuka i okusa na Kozara Puls Fest.

Ove godine festival dobija novo ruho i svojim posjetiocima nudi jedinstven ugođaj kroz bogat muzičko-zabavni program. Kroz svoju sveobuhvatnu ponudu festival pruža priliku svim posjetiocima da uživaju u prirodi, ukusu domaće hrane i pića, te dobro poznatom zvuku velikih imena domaće muzičke scene.

Prvi dan festivala nastupaju Nolimitnow, Zabranjeno pušenje, Hladno pivo i Van Gogh, dok je drugi dan festivala rezervisan za predgrupe The Bechars, Ultrazvuk, te solistički koncert Marije Šerifović. Treći dan festivala na platou Mrakovica biće organizovan privredni sajam domaćih proizvođača, odnosno promotivno-prodajna izložba domaće hrane i pića.

Takođe, u sklopu festivala je obezbijeđen besplatan kamp na četiri lokacije u sklopu SRC Benkovac. Na ovaj način će se posjetioci festivala upoznati za Kozarom i njenim ljepotama na najbolji mogući način.     U toku dana za kampere je obezbijeđen i dnevni šank, kao i ugodna muzika koja će sigurno doprinijeti sjajnoj atmosferi.

Drugi dan festivala, odnosno u subotu 28.07. organizovan je dnevni program koji uključuje aerobik i meditaciju, radionice za najmlađe posjetioce, te šetačku turu sa licenciranim vodičem. Sve posjetioce u sklopu ovog dnevnog programa u prirodi očekuje besplatan obrok i osvježenje koje su pripremili naši sponzori.

Za sve posjetioce festivala je organizovan i prevoz iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške u nekoliko termina. Detaljan red vožnje i cijene karata možete pronaći na sajtu www.kozarapuls.com. U prodaji se nalaze dnevne, festivalske i VIP ulaznice, te je iste moguće obezbijediti na sajtu www.kupikartu.ba. Detaljne informacije o svim prodajnim mjestima se takođe nalaze na sajtu.

Izvor: Youtube/ Kozara puls fest

Osjeti puls prirode, zvuka i okusa na Kozara Puls Fest-u!

Ostale vijesti