Bora Milutinović malo rekao, ali dovoljno

Autor:

Srpski stručnjak se kratko osvrnuo i na nastup "orlova" na Svetskom prvenstvu.

0
A- A A+
Bora Milutinović i Predrag Mijatović Foto: MN Press


Srbija nije učesnik Mundijal u Rusiji skoro 20 dana. Mnogi su već i zaboravili da su "orlovi" igrali na Svetskom prvenstvu i da su se posle dve neiskorišćene "meč lopte" oprostili od velikog turnira.


Ali, ni do danas niko od čelnika Fudbalskog saveza Srbije, kao ni selektor Mladen Krstajić, od koga se to prvo očekivalo, nije se obratio javnosti i analizirao igru ekipe koju je on selektirao i za koju je rekao da snosi punu odgovornost.

Nacija tako nešto verovatno neće ni dočekati i skener, kako ekipe tako i pojedinačnog učinka "orlova", biće "pod tepihom". Počela je nova klupska sezona u Evropi, uskoro će i Superliga, a mnoga pitanja ostaće bez odgovora.

Legendarni srpski trener Bora Milutinović uživa u utakmicama Mundijala u Rusiji. Vodio je pet različitih selekcija na pet svetskih prvenstava i odlično zna kako se igraju veliki turniri.

Pred finale između Francuske i Hrvatske nije želeo mnogo da priča o reprezentaciji Srbije, ali je sasvim dovoljno rekao.

"Ne bih želeo o tome da pričam jer mogu da kažem stvari koje nisu korektne. Mi svakog dana moramo da učimo šta bi trebalo da radimo. Jedan od najvećih problema čoveka je ako ne zna ko je, gde ide, šta radi i kako radi", rekao je Milutinović za "Kurir".

Valjda ćemo jednog dana naučiti...

Ostale vijesti