• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pred revanš jača za trio

Autor mondo.rs

Dobre vesti po navijače crveno-belih uoči dula sa Spartaksom.

I posle 0:0 u Rigi, Crvena zvezda je apsolutni favorit protiv Spartaksa u Beogradu. Sve osim plasmana crveno-belih u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona biće veliko iznenađenje, ali rezultat iz Letonije poziva na maksimalnu opreznost.

Bolja igra gostiju nije bila krunisana golom u prvoj utakmici, pa navijači s pravom strepe da li će Nikola Stojiljković biti spreman za revanš. Neće, ipak, morati više da brinu...

Lekarski pregledi pokazali su da nije došlo do pucanja mišića i da će Stojiljković moći da se oporavi uz nekoliko terapija, što znači da će konkurisati za mesto u startnoj postavi narednog utorka (20.30). Imajući u vidu da je Milan Pavkov - koji ga je zamenio u 18. minutu - propustio nekoliko vrlo dobrih šansi, a da mladi Dejan Joveljić uopšte nije bio u protokolu za duel u Letoniji, za očekivati je da se novajlija ponovo nađe na terenu od prvog minuta.

U startnih 11 mogao bi da se nađe i Slavoljub Srnić, koji je imao problem sa povredom zgloba, a prve zvanične minute u Zvezdinom dresu trebalo bi da upiše i Dejan Meleg, koji je takođe preskočio prvu utakmicu u sezoni, jer nije bio dovoljno spreman zbog lakše povrede.

Ukoliko Srnić bude bio među starterima, na klupu će se verovatno preseliti Nemanja Milić. On je i u Rigi zamenjen u pauzi između dva poluvremena, a umesto njega je zaigrao Lorenco Ebisilio, ali je jasno da Holanđanin još nije spreman za svih 90 minuta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC