• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovančić: Rani gol ruši Letonce

Autor mondo.rs

Pojačanje iz Vojvodine veruje da Zvezda neće dozvoliti Spartaksu da joj "bunkerom" i kontrama ugrozi plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda na gostovanju Spartaksu nije oduševila igrom, ali je iz Letonije donela relativno dobar rezultat za revanš na svom stadionu - 0:0.

Od srpskog prvaka očekuje se da u utorak bude mnogo konkretniji u završnici napada, a i sami igrači rešeni su da od prvog minuta jurnu ka golu i uspostave kontrolu nad sudbinom čitavog dvomeča prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Prva utakmica je uvek najteža u sezoni, to se pokazalo i na našem primeru. Prednost pred revanš je to što smo mnogo bolje upoznali protivnika, kao i to što imamo vremena da se na treninzima dodatno uigramo", rekao je za klupski sajt Dušan Jovančić.

Stadion Crvene zvezde mnogo je drugačiji od onog u Rigi, na kome je igrana prva utakmica.

"Retko gde se sreće atmosfera kao na 'Marakani' i siguran sam da ekipi Spartaksa neće biti svejedno kada izađu na teren. Treba da iskoristimo prve minute da ih napadnemo, na terenu koji je mnogo veći od onog na kome su navikli da igraju. Verujem da će biti fokusirani samo na odbranu i čekaće šansu da iz kontranapada daju jedan gol, ali mi im to nećemo dozvoliti. Ako rano postignemo pogodak, sigurno neće biti problema", ističe nekadašnji kapiten Vojvodine, koji zbog povrede još nije debitovao u Zvezdinom dresu.

"Čekam debi, to je ogromna stvar za svakog fudbalera. Do tada koristim svaki trening, jer je to nova prilika za dokazivanje, posebno novim igračima. Meni znači još više, jer sam izašao iz povrede i vraćam se normalnom radu sa ekipom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC