• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džumhur kupio stan u "Beogradu na vodi"

Autor mondo.ba

Prvi reket Bosne i Hercegovine Damir Džumhur kupio je luksuzni stan u prestonici Srbije.

Dvadesetpetogodišnji Sarajlija već izvjesno vrijeme živi u Beogradu, a od sinoć postao je i vlasnik jednog od luksuznih stanova na novoizgrađenom kompleksu "Beograd na vodi".

Da je kupac jednog od 296 stanova, koji su prodavani za cijenu od 2.500 do 5.000 evra po kvadratnom metru, Džumhur je potvrdio prisustvom na svečanoj ceremoniji otvaranja. Na svom Instagram storiju je napisao da "jedva čeka useljenje".

Najjeftiniji stan u kompleksu "Beograd na vodi" koštao je 156.000 evra.

Riječ je samo o jednoj "kuli" nazvanoj "BW Residences", kojim je završena prva faza projekta, a visoka je 20 spratova i ima 296 stanova, koji su po strukturi od dvosobnih do petosobnih.

U zgradi se, od pratećih sadržaja, nalaze bazen za djecu i odrasle, teretana sa najsavremenijom opremom, igraonica za djecu, recepcija...

Tu su i dva podijuma za stanare - na drugom i četvrtom nivou, sa zelenim površinama i dječijim igralištem, kao i podzemna garaža, i lokali, kafići i restorani u prizemlju.

Projekat "Beograd na vodi", realizuje se na ukupno milion kvadrata, sa 6.000 stanova, u kojima će živjeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom dijelu grada.

U okviru projekta, gradi se i "BW Galerija", najveći tržni centar u regionu, koji se će na 300.000 kvadrata, a planirani završetak radova je 2020. godine. Takođe, u izgradnji su i stambene zgrade "BW Vista" i "BW Parkview" - Vista je "stigla" do 20. sprata, a Parkview do 17. sprata, a završeno je postavljanje šipova za Kulu Beograd, najvišu zgradu u regionu i uskoro bi trebalo da počnu glavni radovi.

ONI SU prvi stanari Beograda na vodi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC