• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Volim te, sine, najviše!

Autor mondo.rs

Trogodišnji Stefan Đoković nije mogao da gleda finale Vimbldona iz Novakovog boksa, ali je došao na ceremoniju proglašenja pobednika.

Novak Đoković izjavio je posle uručenja trofeja za četvrti trijumf na Vimbldonu da proživljava neverovatan osećaj, koji dodatno pojačava činjenica da je sa suprugom Jelenom u njegovom boksu i troipogodišnji Stefan.

"Volim te, sine, najviše!", prekinuo je izlaganje na engleskom jeziku i obratio se sinu prvencu na srpskom.

Novak je pojasnio da deca mlađa od pet godina na Vimbldonu ne mogu da gledaju mečeve uživo i izrazio nadu da će ga za koju godinu i Stefan bodriti u najvažnijim mečevima.

"Bio je mi je najbolji sparing partner poslednjih nedelja", našalio se Nole i onda prokomentarisao finalni meč.

"Ne mogu da iskažem koliko sam emotivan i koliko se zahvaljujem supruzi i celom mom timu. Čestitam Kevinu, imao je izuzetan niz pobeda ovde. Možda nije odigrao dobro prva dva seta, ali u trećem je bio bolji igrač. Vrlo sam srećan što sam uspeo da iz tog seta izađem kao pobednik", priznao je Đoković i poželeo protivniku sve najbolje.

Svi manje-više znaju kroz kakve je muke prolazio od Vimbldona 2017, kada je četvrtfinalni meč predao Tomašu Berdihu zbog povrede lakta. Sada je sve to prošlost i sve izgleda "ružičasto", ali...

"Lako je sada pričati. Već sam rekao da moram da verujem procesu kroz koji prolazim i da verujem u sebe. Vrlo sam zahvalan svom timu i svima koji me podržavaju. U poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Imao sam operaciju, pauzirao, prvi put bio suočen sa teškom povredom. Nisam znao šta da očekujem, bilo je sumnji da li ću uspeti da se vratim... Ovo mi je prvo finale grend slema posle dve godine. Ovo je sveto mesto, sanjao sam kako držim ovaj trofej još dok sam bio dečkić, tako da je sve ovo posebno".


Kao i prethodna tri puta kada je trijumfovao na Vimbldonu, počupao je komad trave i simbolično ga pojeo.

"Uzeo sam duplu porciju, da počastim sebe", našalio se i dodao:

"Zaista je nešto posebno kada si učesnik finala ovde. Vrlo sam ponosan na četiri vimbldonske titule, hoću da uživam u tome i da podelim osećanje sa svim ljudima koji su mi bliski", rekao je na kraju Đoković i reči zahvalnosti poslao i publici.

"Divno je igrati pred vama".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC