• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Lep je fudbal, ali imam glavobolje

Autor mondo.rs

Pešić je otišao, Stojiljković nije spreman. Opet šansa Pavkovu ili "tumbanje" Bena?

U prvoj utakmici bilo je šansi, međutim ne i golova. Posle letonskih 0:0, Spartaks je u povoljnijoj poziciji nego Crvena zvezda uoči revanša u utorak na stadionu Rajko Mitić (20.30), ali crveno-beli su i dalje apsolutni favorit za prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Moraće to, ipak, da dokažu na terenu i realizuju ono što su u Rigi promašivali. 

"Videli ste da smo igrali protiv protivnika koji je šampion svoje države, ima svoj način igre i sistem. Bilo je evidentno da su u takmičarskom ritmu. Završeno je tek jedno poluvreme, sad nas čeka drugo, pred našim navijačima. Očekujem da odigramo dobru utakmicu i pozivam navijače da nas podrže u velikom broju", rekao je Vladan Milojević u uvodnom izlaganju konferencije za medije.

Posle prve utakmice nije bio zadovoljan igrom svog tima. Objasnio je i zašto.

"Ušli smo u utakmicu iz pripremnog perioda, a da bi se uhvatio ritam, potreban je kontinuitet. Ono što sam zamerio svojim igracčima bio je ritam u kojem su odigrali u Letoniji. Analizirali smo prošlu utakmicu, pričao sam sa igračima i verujem da će već od sutra biti bolje". 

Zvezdin trener potom je, možda, malo zabrinuo navijače izjavom da Nikola Stojiljković, ipak, neće biti spreman za revanš. Kao ni Slavoljub Srnić

"I Srnić i Stojiljković će biti van konkurencije. Srnić tek diže ritam i vrlo brzo će se vratiti, dok se Stojiljković nije potpuno oporavio", rekao je trener crveno-belih i dodao da je vezista Dejan Meleg u konkurenciji za tim

"Meleg je mogao da igra i prošli put, ali smo odlučili da preskoči utakmicu iz predostrožnosti. Ovaj put je u konkurenciji". 

Utisak je da je odlazak Aleksandra Pešića u Saudijsku Arabiju samo par dana pred početak kvalifikacija napravio problem Milojeviću, ali on ne misli tako. 

"Imam dilemu oko napadača, videćemo koje rešenje ćemo izabrati. Kuburili smo sa štoperima, a sada sa napadačima. Fudbal je lep, ali meni i nije baš, imam često glavobolju". 

"Uvek se odlučujem za ekipu za koju mislim da može do adekvatnog rezultata. Imamo po dva igrača na svakoj poziciji. Imamo neke nove igrače i ono što fali ovoj ekipi nije fizička sprema, već takmičarski ritam. Neki od igrača nisu mnogo igrali prošle sezone, ali svestan sam da nemamo mnogo vremena i na nama je da što pre dođemo do željenog cilja", rekao je trener Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC