• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević o savremenim "desetkama"

Autor mondo.rs

"Nema više lucidnih igrača...", smatra trener Crvene zvezde.

Odlazak Gelora Kange prošle zime "pokvario" je igru Crvene zvezde. Trener Vladan Milojević bio je prinuđen da traži novog organizatora, ali je u nedostatku adekvatnih rešenja menjao i formaciju svog tima.

Uspeo je da ostvari zacrtan cilj i u vitrine stadiona Rajko Mitić vrati šampionski pehar, a po završetku sezone krenuo je u potragu za novim "plejmejkerom".

Izabran je Lorenco Ebisilio, Holanđanin ponikao u Ajaksu, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača kiparskog Apoela, Zvezdinog potencijalnog rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, da li će imati istu ulogu kao Kanga, "samo" da razigrava krila i centrafora?

"Savremeni fudbal se igra na brzinu, moć, snagu... Nema više lucidnih igrača. Evo, gledali smo svi Mundijal i voleo bih da mi kažete koji je igrač ta klasična 'desetka'? Fudbal se jako promenio, otišao je u nekom drugom pravcu i nema više igrača takvog profila. Francuska je osvojila Svetsko prvenstvo, to su sve igrači koji su polivalentni i mogu da igraju na raznim pozicijama. Samo je pitanje taktike i trenera kako će to da postavi", odgovorio je Milojević na pitanje novinara ko je u trenutnom timu crveno-belih najbliži ulozi klasičnog "pleja".

Potom je i pozvao na strpljenje...

"Najbliže onome što smo mi tražili da dođe ovog leta, neki organizator igre, je Lorenco Ebisilio, koji ima najbliže vrednosti tome. On bi trebalo da nam bude kreator, ali hajde da damo malo vremena i vidimo kako će sve to da izgleda".

Ebisilio je prošle srede u Letoniji upisao prve takmičarske minute u Zvezdinom dresu, pošto je odigrao drugo poluvreme duela sa Spartaksom. Nije uspeo da pomogne saigračima da dođu do pobede (0:0), a videćemo koliko će na terenu provesti u utorak u beogradskom revanšu (20.30).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC