• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo se isplatio Juventusu za DAN!!!

Autor mondo.rs

Neverovatan podatak - u samo 24 časa Juventus je prodao je 520.000 primeraka dresa Kristijana Ronalda! Neto zarada više od 70 miliona evra!!!

Odluka Juventusa i partnera italijanskog fudbalskog giganta Fiat-... da odreši kesu da bi platio Kristijana Ronalda Real Madridu 100 miliona evra i da Portugalcu isplati 120 miliona evra za četiri godine ugovora, pokazala se kao jedan od najboljih biznis planova torinske "Stare dame".

I dok pojedini navijači Real Madrida spaljuju Ronaldove dresove (nešto slično kada su navijači Klivlenda spaljivali dresove Lebrona Džejmsa), a Real Madrid je "otpratio" Ronalda na svim društvenim mrežama, dotle je u Italiji (pa i drugde), prava pomama za Ronaldovim novim dresom.

Pogledajte ovog "madridistu" :)



Naime, Juventus je u prvih 24 časa otkako je objavljen transfer, prodao 520.000 dresova Kristijana Ronalda. Ako je poznato da je cena originalnog dresa 137,45 evra (sa popustom u online Juventusovoj prodavnici, mada ima i nešto jeftinijih), prostom računicom dolazimo do neto zarade od 71,2 miliona evra, što će reći da je za jedan dan Juventus, maltene, isplatio Ronaldov transfer.

OK, reč je o neto zaradi, ali ako uzmemo da Juventusu od dresa ostaje "čistih" 80 evra, dolazimo do sume od 44,6 miliona evra!



Prema nezvaničnim informacijama, u Juventusovoj prodavnici u Milanu, SVAKOG MINUTA se proda po dres sa brojem 7 i imenom Ronaldo na leđima.

Dres Ronalda ide kao alva! A ovaj momak je ZNAO

Kad se ovome dodaju novi sponzorski ugovori koje će Juventus potpisati (a procena je da će biti veći za po 30%), potom povećani prihodi od TV prava, akcije na berzi... jasno je da je...

Kristijano Ronaldo = Juventusova "zlatna koka"!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC