• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda podseća na "uslov" i apeluje: Vodite računa

Autor mondo.rs

Crveno-beli izdali saopštenje pred revanš sa Spartaksom.

 Zvezda podseća na "uslov" i apeluje: Vodite računa Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nekoliko puta prošle sezone morala je Crvena zvezda da plaća kazne zbog ponašanja svojih navijača, a čak joj je i pretilo da utakmicu šesnaetine finala Lige Evrope, protiv moskovskog CSKA, igra pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić. Zapravo, ta odluka je i bila doneta, ali je potom usvojena žalba.

Kako im se ti problemi ne bi ponovili, crveno-beli su uoči revanša prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u utorak od 20.30 protiv letonskog Spartaksa (prvi meč 0:0), izdali saopštenje u kojem apeluju na svoje navijače da vode računa o tome gde stoje i kako navijaju.

I, podsetili ih da je klub pod uslovnom kaznom.

"Svima je poznato da su navijači Crvene zvezde njen 12. igrač, naročito kada se utakmice igraju na najvećem srpskom stadionu. Ipak, naš klub se nalazi pod uslovnom kaznom UEFA i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, što niko ne želi", navodi se u saopštenju i dodaje:

"UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama, koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. FK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neophodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju. Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona".

Pod posebnim nadzorom biće eventualno rasističko ponašanje.

"Zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice. Još jednom pozivamo navijače da u što većem broju napune stadion Rajko Mitić i u sportskom ambijentu pomognu Crvenoj zvezdi da se plasira u narednu fazu takmičenja".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC