• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Čestitke Modriću i hrvatskoj reprezentaciji

Autor mondo.rs

Dan posle osvajanja Vimbldona, Novak Đoković još sabira utiske iz velike pobede i šalje čestitke novim vicešampiona sveta u fudbalu.

Novak Đoković vratio se minulog vikenda tamo gde mu je i mesto - na čuvenu vimbldonsku terasu, sa najvrednijim grend slem peharom u rukama, koji je osvojio četvrti put.

Srpski teniser opet je na svom nekadašnjem, šampionskom nivou, na kojem je odigrao fenomenalan turnir i osvojio svoj 13. grend slem.

U intervjuu za Radio-televiziju Srbije, Đoković je u ponedeljak rekao da je pobeda protiv Rafaela Nadala bila njegov najvažniji trenutak turnira, ali i godine.

"U poslednjih nekoliko nedelja stvari su mi se skockale, uspeo sam da uspostavim kontrolu nad sobom i svojim emocijama, da očvrsnem, da dokažem sebi da mogu. Dosta sam sumnjao tokom pauze da li mogu da se vratim na taj nivo i ta pobeda (protiv Nadala) značila mi je iz mnogo perspektiva. Ne samo za ulazak u finale, već da osetim polet", izjavio je Novak.

U pitanju o vrhunskim sportistima koji su duboko "zagazili" u tridesete godine, osim Rafaela Nadala i Rodžera Federera pomenut je i Hrvat Luka Modrić, najbolji igrač Svetskog prvenstva u Rusiji.

"Očekivao sam poređenje, jer su mi Federer i Nadal oduvek bili najveći rivali. Naravno, ono što njih dvojica čine, pogotovo Federer u ovim godinama, je impresivno i za pohvalu. Da, vidim se da igram još dugi niz godina, dok god u meni postoji ta iskra, varnica, strast ljubavi prema sportu... Uz to je veoma bitna i važna podrška mojih najbližih ljudi, koju imam na pretek i bez njih bi mi sve bilo otežano".

Hrvatskom fudbaleru potom je čestitao istorijski uspeh.

"Čestitao bih i Luki Modriću i celoj reprezentaciji na izvanrednom uspehu i jako je lepo videti da tako mala zemlja ostvari tako veliki uspeh na svetskoj smotri, da li je to tenis, vaterpolo, košarka. Lepo je da se ostvaruju svetski uspesi i da individualci budu prepoznati kao najbolji igrači prvenstva", dodao je Đoković.

Za kraj intervjua za RTS, Novak je izrazio zahvalnost svima koji ga podržavaju.

"Pratim sve reakcije ljudi i jako sam zahvalan što sa mnom proživljavaju trenutke na terenu. Hvala još jednom, uz obećanje da ću dati sve od sebe da se ponovo svi zajedno radujemo", dodao je Đoković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goran

Skockao si se ti citav cini mi se. Fali ti i kockasti dres!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC