• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Ebisilio u vezi, Pavkov u špicu?

Autor mondo.rs

U odsustvu nedovoljno oporavljenog Nikole Stojiljkovića, visoki napadač trebalo bi da zaigra od prvog minuta, dok se Holanđanin očekuje u ulozi kreatora.

Odlazak Aleksandra Pešića i problemi Nikole Stojiljkovića sa povredom lože stvorili su glavobolju Vladanu Milojeviću već na početku sezone.

Priznao je to i sam trener crveno-belih u najavi revanša sa Spartaksom (prva utakmica 0:0), kada je potvrdio da Stojiljković neće biti spreman da pomogne ekipi u utorak od 20.30 na stadionu Rajko Mitić.

Umesto njega, očekuje se da šansu ponovo dobije Milan Pavkov koji ga je i zamenio već u 18. minutu letonskog duela.

Visoki centarfor imao je nekoliko dobrih prilika za pogodak u Rigi, međutim, nije ih iskoristio, pa bi predstojeća utakmica mogla da mu bude i poslednja šansa da se nametne za ostanak na "Marakani", jer je Ričmond Boaći pred povratkom.


U odnosu na duel u Rigi, osim napadača, do promene bi moglo da dođe i u veznom redu. Pošto Slavoljub Srnić i dalje hvata zalet posle kraće pauze zbog povrede zgloba, na desnom krilu očekuje se El Fardu Ben, koji je prošle srede počeo u sredini, dok je Nemanja Milić bio uz aut-liniju.
Ovaj put, ulogu organizatora igre od starta bi mogao da dobije Lorenco Ebisilio. On je to činio u drugom poluvremenu duela u Letoniji, kada je zamenio Milića, pa je Ben prekomandovan na bok.

Što se tiče ostalih pozicija, ne bi trebalo da bude promena, s tim da bi - ukoliko rezultat to dozvoli -  štoper australijske reprezentacije, Miloš Degenek, mogao da upiše prve minute u crveno-belom dresu.

Dakle, očekivani sastav Crvene zvezde za revanš protiv Spartaksa je: Borjan - Stojković, Savić, Babić, Rodić - Jovičić, Krstičić - Ben, Ebisilio, Radonjić - Pavkov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC