• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Letonci na "Marakani": Nema straha, šanse su 50-50

Autor mondo.rs

"Teren je veći od našeg i to će biti otežavajuća okolnost", kaže trener Spartaksa. "Jedan gol i sačuvana mreža nas vode dalje", dodaje kapiten.

 Fudbaleri Spartaksa optimisti pred revanš sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Spartaks iz Jurmale uporno se branio od Crvene zvezde u prvom meču dvomeča i odbranio. Sada je pred njim teži zadatak - da u prvoj evropskoj utakmici na stadionu crveno-belih proba da napravi senzaciju.

Trener letonskog prvaka Aleksandar Grišin rekao je u ponedeljak uveče, na konferencii uoči revanša, da oba tima imaju podjednake šanse za prolaz.

"Ne bismo bili ovde da strahujemo od bilo čega, a posebno ne od 'katastrofe'. Da se plašimo bili bismo kod kuće. Šanse oba tima su podjednake i kvalitet treba da se pokaže na terenu. U prvom meču smo pokazali sa možemo da budemo jednaki", rekao je Grišin novinarima u Beogradu.

Ttrener Grišin rekao je da njegova ekipa pre svega mora da ponovi dobru igru u odbrani iz prvog meča, mada je najavio i da će njegov tim igrati "otvorenije".

"Najbitnije je da uradimo dobar posao u defanzivi, jer znamo da je Zvezda jako dobra napred. Moramo da zatvorimo prilaze našem golu, iako ćemo ovu utakmicu igrati otvorenije, jer moramo da postignemo gol. Bitno je da pokušamo da pobedimo šampiona Srbije, a to ćemo moći jedino ako im ne dozvolimo kontrolu", rekao je on.

"Teren je veći od našeg i to će biti otežavajuća okolnost, ali nećemo se povući", dodao je trener Spartaksa.

Kapiten letonskog tima Aleksandar Kosorić, nekadašnji igrač Partizana, ocenio je da je Zvezda favorit, ali i najavio da će njegova ekipa pokušati da iznenadi šampiona Srbije.

"Sutra je veoma bitan meč za nas. Ovo je drugo poluvreme, nakon pozitivnog prvog, u kojem nismo primili gol. Sigurno ce biti otežavajuća okolnost što oni imaju publiku, 12. igrača koji im izvlači poslednji atom snage, ali mi smo spremni za to i pokušaćemo da ih iznenadimo. Jedan gol i sačuvana mreža nas vode dalje", rekao je Kosorić.

Utakmica između Spartaksa i Crvene zvezde igraće se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC