• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi utisci u Barsi: Čvrsta odbrana, "težak" napad

Autor mondo.rs

Selektor Dejan Savić je pohvalio ekipu posle mirne pobede na početku Evropskog prvenstva. Prlainović se uželeo igre posle duge pauze.

 Prvi utisci u Barsi: Čvrsta odbrana, "težak" napad Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Krenulo je prema planu.

U prvom kolu Evropskog prvenstva, Srbija - Rumunija 11:5

Najbolji srpski vaterpolisti, trostruki uzastopni šampioni Evrope, započeli su odbranu titule dobrom igrom i sigurnim trijumfom, posle kojeg je selektor Dejan Savić dao kratak komentar utakmice, naglasivši odbranu.

"Delovala je vrlo dobro. U napadu se videlo da smo još teški što je posledica teškog rada i od narednog dana počinje osvežavanje ekipe", rekao je Savić.

Andrija Prlainović, najbolji igrač prošlog Evropskog prvenstva (održanog u Beogradu) polako hvata ritam posle pauze zbog povrede, koja ga je sprečila da igra na Mediteranskim igrama, takmičenju koje su "delfini" osvojili u pripremi za EP.

"Početak siguran, moglo je i više golova u njihovoj mreži. Nedostajalo nam je malo prisebnosti, ali to će doći vremenom. Uželeo sam se igre videlo se. Ostalo je bilo dosta dobro. Sigurna odbrana i to je ono što nam je trebalo", rekao je Andrija Prlainović, strelac tri gola.

Njegov saigrač Dušan Mandić ocenio je da ekipa još ima mesta za napredak.

"Možemo da budemo zadovoljni iako se videlo da smo još pomalo teški. Trenirali smo na zatvorenom bazenu tako da je ovakva igra mogla da se očekuje. Odbrana je bila kako treba i to je najvažnije", rekao je Mandić.

Vaterpolista Milan Aleksić zadovoljan je pristupom utakmici.

"Zadovoljan sam ulaskom u utakmicu i odbranom koja je bila čvrsta. Malo smo bili stegnuti u napadu sa nekim ishitrenim šutevima spolja ali sam siguran da će biti sve bolje", rekao je Aleksić.

Sledeći meč "delfini" će igrati u sredu u 18.30 protiv Rusije, koja je u prvom kolu savladala Slovačku, rezultatom 12:6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC