Mladen Krstajić: Neću da čujem za Tompsona!

Autor:

Selektor Srbije je na društvenoj mreži označio da mu se sviđa fotografija njegovog prijatelja Ivana Rakitića sa kontroverznim pevačem, ne znajući ko je pored igrača.

Mladen Krstajić: Neću da čujem za Tompsona! Foto: MN Press

Tokom petočasovne vožnje od zagrebačkog aerodroma do Trga bana Jelačića, hrvatskim fudbalerima u otvorenom autobusu društvo je pravio i tamošnji pevač, Marko Perković Tompson, poznat po pokliču "Za dom spremni" i pesmi u kojoj preti "četnicima i srpskim dobrovoljcima".

Za vreme prolaska kroz zagrebačke ulice, pevač se fotografisao sa fudbalerom Ivanom Rakitićem, koji je tu sliku "okačio" na društvenu mrežu Instagram.

Jedan od onih koji su označili da im se ta slika sviđa bio je i selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić.

U izjavi za agenciju Tanjug, Krstajić je objasnio da je "lajkovao" sliku svog prijatelja Rakitića i da nije prepoznao ko je pored njega.

"Iskreno, Ivanove slike lajkujem svuda gde god se pojave automatski, tako je bilo i ovog puta. Sigurno to nisam uradio da bih podržao Tompsona koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda. Niti sam ga prepoznao na slici, niti me on zanima, niti želim da čujem za njega, niti bilo šta slično. Ko me i malo poznaje, zna koliko volim svoju zemlju i svoj narod, a poštujem druge", rekao je Krstajić.

Doček hrvatske reprezentacije završen je posle 21 čas na centralnom zagrebačkom trgu, upravo Tompsonovim nastupom.

Ostale vijesti