• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pitao Dalića za Tompsona: To je provokacija!

Autor mondo.me

Zlatko Dalić "planuo" pošto ga je novinar N1 televizije pitao za nastupu ustaše Marka Perkovića Tompsona.

Posle spektakularnog dočeka u Zagrebu, gde se na ulicama glavnog grada Hrvatske okupilo više stotina hiljda navijača kako bi pozdravili svoje junake iz Rusije, vicešampionima sveta u utorak su priređeni dočeci i u gradovima iz kojih su.

Međutim, veliku senku na celu proslavu bacila je pojava ustaše Marka Perkovića Tompsona u autobusu sa reprezentativcima, koji je u ponedeljak kružio više od sat vremena ulicama Zagreba.

Modrić zbog Tompsona produžio žurku u Zagrebu


Pevač poznat po veličanju ustaštva, zlikovaca iz Drugog svetskog rata i antisrpskim pesmama, zapevao je i na centralnoj bini.

Vrlo negativne reakcije usledile su iz celog sveta, a Tompson je dan kasnije krivicu za njegovo pojavljivanje u autobus "svalio" na reprezentativca Luku Modrića i selektora Dalića, koji su ga, prema njegovim rečima, pozvali da se pridruži igračima.

Mladen Krstajić: Neću da čujem za Tompsona!


Tompson nije krio i da bi zapevao antisrpske pesme da je bilo dovoljno vremena, a na uvrede pojedinih političara, koji su ga nazvali "fašističkim smećem" je rekao.

"Mislim da to govori sve o njima, svako ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo da vređa. Ni na kraj pameti mi nije bilo
da koristim fašističke pozdrave. Nikada naši navijači nisu to radili, videli ste koliko je tu dostojanstvo, emocija", rekao je Perković za televizuju N1.

Selektor Dalić je dočekan u Varaždinu. Pitanje novinara o Perković shvatio je kao provokaciju.

"Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pevač, kakav pevač? To je hrvatska pesma, 'Lijepa li si'. Tu nije mesto za vaše pitanje, sad me pitati o pevačima... Hrvatska je druga u svetu, a vi mene pitate o pevačima, nemojte me provocirati. Pevao je pevač koji je naša himna", rekao je Zlatko Dalić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC