• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oslobođen užas sa Titanika (VIDEO)

Autor mondo.rs

Vaša misija je, naravno, da taj užas zaustavite, ali pazite - vreba i pod vodom!

 Oslobođen užas sa Titanika (VIDEO) Izvor: Promo / Activision

Call of Duty: Black Ops 4 je dobio datume BETA igranja za PS4, Xbox One i PC, a konačno imamo priliku da vidimo šta će doneti nov, unapređen Zombie Mode sa broda Titanic u Call of Duty serijal. Možete da ga volite i ne morate, ali on stiže i izgleda - jezivo! To je i bio cilj kreatora, sigurni smo!

Skarlet Rouds je na pragu otkrića rešenja misterioznog nestanka svog oca. Probijajući se kroz horde snažnijih živih mrtvaca, ona i njena tri saputnika usput će morati da se domognu drevne relikvije, koja bi mogla biti pogubna po čovečanstvo.

Ovog puta na raspolaganju će igračima biti nove moći, poput ovalnog prozirnog štita, koji zombiji neće moći da probiju, ali će oni i dalje biti ranjivi na hice i oružje. Ovog puta horde živih mrtvaca boriće se i pod vodom, tako da nigde neće biti spasa i prostora za odmor, a izdavač igre, Activision, je najavio i veliki broj “Easter Eggs“ otkrića u igri i daleko “dublji“ gejmplej.

Call of Duty: Black Ops 4 doneće najveći Day 1 Zombies do sada, i to odmah nakon izlaska igre, kroz naslove: IX, Voyage of Despair i Blood of the Dead.

Activision je najavio da Call of Duty: Black Ops 4 za PS4, PC i Xbox One izlazi 12. oktobra. Već sad možete da kupite igru onlajn za sve sisteme, uz napomenu da će za PC novi CoD biti dostupan preko Battle.net platforme.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies
Izvor: Call of Duty

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS