• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčmarević: Želji nedostaje lijevo krilo

Autor mondo.ba

Trener Fudbalskog kluba Željezničar Slobodan Krčmarević zadovoljan je kako su njegovi igrači odigrali revanš susret prvog pretkola Lige Evrope protiv estonske Narve Trans.

Željezničar je slavio s 3:1 poslije preokreta i plasirao se u drugo kolo takmičenja, a Krčmarević je istakao da je posebno zadovoljan igrom ekipe nakon primljenog gola u petom minutu.

"Primili smo gol jer naši igrači nisu bili spremni na ovakvu atmosferu i ovoliki broj navijača. Nismo se uspjeli koncentrisati na početku utakmice i primili smo gol. Međutim, kako je utakmica odmicala igrali smo sve bolje i u nekih dvadesetak minuta preokrenuli utakmicu u našu korist. Imamo dosta novih igrača, neki nisu naviknuti na ovakav ambijent, fali nam igrač na lijevom krilu i tu nam trebaju pojačanja", rekao je Krčmarević nakon utakmice, a prenijela "Fena".

Dodao je da će naredno pojačanje Željezničara upravo biti na poziciji lijevog krila, ali nije želio kazati o kome se radi jer pregovori nisu okončani, te da Željezničaru nedostaje par brzih igrača.

Trener Narve Trans Adiam Kuzajev je istaknuo da je Željezničar zasluženo pobijedio i poželio "plavima" sreću u nastavku takmičenja.

"Željezničar je kvalitetna ekipa i bilo nam je teško igrati. Lijepo je bilo igrati pred ovoliko navijača, želim vam sreću u narednom kolu", rekao je šef struke gostiju iz Estonije.

U narednoj rundi, Željo će igrati protiv boljeg iz dvomeča između litvanskog Stumbrasa i kiparskog Apolona. Litvanci su slavili u prvom meču minimalnim rezultatom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC