• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mandić vam odgovora: Voleo bih da mogu da letim

Autor mondo.rs

Pitali ste Duleta, Dule vam je odgovorio! Pročitajte njegove odgovore na vaša zanimljiva pitanja!

 Mandić vam odgovora: Voleo bih da mogu da letim Izvor: MONDO/MN Press

Dobar vam dan, dobri ljudi!

Evo Jakša i ja odmračismo našu "pećinu" (kako zovemo sobu), pa smo bili na doručku i konačno imam vremena da odgovorim na vaša pitanja, koja su mi bila i zanimljiva i duhovita.

Najpre o našoj utakmici sa Rusijom. Iznenađeni ste što je bilo "samo" dva razlike za nas? Nemojte da budete.

Rusi su juče stvarno igrali i ja mislim prvi put od kako igram protiv njih, stvarno išli na pobjedu. Nisu kalkulisali, išli su ih šutevi, a pritom oni stvarno imaju dobre igrače i svi su ogromni, fizički jaki i spremni. Kad se te stvare poklope ne može ih lako dobiti nijedna ekipa.

Uvječe smo gledali Mađarska - Italija i moram da priznam da sam i ja, kao i svako ko prati vaterpolo, bio iznenađen izuzetno lošim startom Mađara (5:0 za Italijane u prvoj četvrtini, to niko nije očekivao). E sad, mi ćemo najverovatnije na Mađare u četvrtfinalu, što se kaže "vaterpolo klasik", a ja ne bih da pričam unapred i bilo šta. Mogu samo da kažem da rezultat Mađara protiv Italijana (5:12) uopšte nije realan s obzirom na to kakvu ekipu imaju.

Dobro, dobro, znam da ste nestrpljivi, prelazim na vaša pitanja! :) Dakle, MONDO vas je pozvao da mi postavljate pitanja (a to možete da radite i ubuduće), pa evo da odgovorim na ona koja su pristigla.

Najpre, veliki pozdrav svima koji su reagovali na ovo moje pisanje, postavljali pitanja i svim čitaocima MONDA. Da vam kažem da nama svima mnogo znači kada znamo da nas bodrite, podržavate, jer... #SrbijaZaDelfineNavija!

@Kornjaca me pitala: Možeš li da odgovoriš zbog čega si izabrao broj 2 na kapici?

Kada sam ušao u reprezentaciju i postao standarni član to je bio jedini broj koji je ostao. Nisam birao, već mi je taj broj pripao i iz godine u godinu mi je sve draže što sam ostao pri njemu i što ga nisam mijenjao.

Odgovor za @Vračar, koji me je pitao, ko mi je bio idol kad sam počinjao da treniram i da nisam vaterpolista šta bih bio?

Idoli su mi bili: Šapić, Vujasinović, Gergelji Kiš. Kiš je igrao u klubu u kojem sam počeo da se bavim plivanjem i vaterpolom - u Primorcu iz Kotora. Kiš i Adam Štajmec bili su sjajan tandem i pružali su fenomenalne partije. Uživao sam da ih gledam sa tribina.

Da nisam vaterpolista, bio bih moreplovac, u to nema sumnje :) Volim more i sve što ima veze sa morem :) A i znate onu "sve bi seke ljubile mornare" :)))

@Ana me pitala: koju bi supermoć voleo da imaš, da si nevidljiv, da možeš da letiš ili da putuješ kroz vreme? I zašto?

Draga Ana, zanimljivo pitanje. Od ove tri supermoći, izabrao bih da mogu da letim. Ne treba mi nevidljivost, da mogu da putujem kroz vrijeme i ispravljam sve svoje greške, život ne bi imao smisla. Letjeti bi bilo najljepše od svega toga :)

Odgovor za @Anđelu koja me pitala koji su mi omiljeni filmovi i serije i da li sam zaljubljen.

Omiljeni film - "Hrabro srce"

Omiljena serija - "Vikinzi" (Ragnar Lotburk je najjači, mada i Bjorn je gotivan) i "Bekstvo iz zatvora"

Da, zaljubljen sam. Dovoljno :))

@Sale evo odgovora i na tvoje pitanje kojeg igrača najmanje volim da "čuvam" u bazenu i kako mi izgleda idealan dan nakon takmičenja.

Najmanje sam volio da čuvam Aleksandra Ćirića, čuvao sam ga pred kraj njegove karijere dok je igrao u Radničkom iz Kragujevca. Mnogo žilav, brz i agresivan u odbrani, preteško ga je bilo nadigrati, a pritom uvijek ti je u podsvjesti da ti ne ode u kontru jer je prebrz.

Moj idealan dan nakon takmičenja: Ljetnji dan koji bi počeo jutarnjim doručkom, zatim kratko kupanje dok sunce još nije jako. Nakon toga malo karte da se igraju u hladovini i popodnevni odmor. Spremaju se štapovi i oprema i kreće se u noćni ribolov na lignje pod feralom (vještačkim svjetlom).

@Mirjana me pitala kako se dogodilo da Jakša (Nikola Jakšić) i ja budemo cimeri i šta radimo između utakmica?

Moj strašni cimer i ja nakon utakmice trudimo se da se odmorimo što je više moguće. Vrućine su velike preko dana pa nam se baš i ne izlazi napolje... Imamo uvijek bar jedan trening, tako da nismo baš od neke akcije mimo bazena i utakmica tokom turnira.

Za @Nindža u Pidžami koji mi je tražio da mu navedem koji mi je omiljeni champ u League of Legends i na kojem serveru igram? Napisao je i ovo: "Ako si na eune add me - Nindza u Pidzami".

Omiljeni heroj u League of Legends mi je Volibear. Važi, pozdrav za tebe!

Za @V - zamolio me da izdvojim tri pesme koje sam najviše slušao pred utakmicu.

"Remember the name", "Fear od the dark", "Mi smo ta ekipa" - ove tri sam najviše slušao.
----------------------

Eto, dragi prijatelji, hvala vam na pitanjima, hvala vam što nas bodrite! Pišemo se još!

#SrbijaZaDelfineNavija!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC