• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na "Bridžu" se priča italijanski: Legenda opet tu

Autor mondo.rs

Veza između Sarija, rukovodstva i igrača biće legendarni fudbaler koga na "Bridžu" obožavaju.

Đanluka Vijali, Klaudio Ranijeri, Karlo Anćeloti, Roberto di Mateo, Antonio Konte, pa Mauricio Sari - nije teško uvideti menadžeri koje nacionalnosti dominiraju "Stamford Bridžom" u poslednje dve decenije.

U Čelsiju obožavaju Italijane, ali i pored titula koje su neki od pobrojanih doneli "plavcima" - jedno ime je ipak ispisano zlatnim slovima, i to iz igračkih dana - Đanfranko Zola!

Sjajni italijanski napadač ostavio je dubok trag u Premijer ligi za sedam sezona koliko je nastupao u dresu Čelsija, bilo je priča i posle čestih smena u eri Romana Abramoviča da će doći i na mesto menadžera, ali to se nije desilo...

Ipak, u Čelsiju osećaju da je sada po dolasku Mauricija Sarija potrebna "veza" između rukovodstva, igrača i trenera, pa su se okrenuli dobro poznatom imenu.

Jedan od omiljenih "plavaca" postao je pomoćnik svom sunarodniku Sariju i u svom prvom obraćanju kazao je da će pokušati da se prilagodi novoj ulozi i pomogne Čelsiju da se vrati na staze osvajanja trofeja.

Zola je sa ekipom, u kojoj nema fudbalera koji su nastupali na Svetskom prvenstvu, otputovao u Pert gde Čelsi očekuje prva od četiri provere do starta nove sezone.


Videćemo da li će Sari, koji je relativno kasno stigao u Čelsi zbog peripetija oko ugovora s Antonijom Konteom, uspeti da donese fudbal iz Napulja zbog kog ga je Roman Abramovič i angažovao, ali je jasno da će biti potrebna pojačanja.

Za sada je stigao tek Žoržinjo u transferu vrednom oko 55 miliona funti, dok je Italijan izrazio želju da ponovo sarađuje i sa Gonzalom Iguainom.

Na predstavljanju je takođe istakao da mu je potreban centralni vezni fudbaler, a mediji s Apenina danas navode da je Čelsi već otpočeo pregovore sa Miralemom Pjanićem iz Juventusa koga Sari izuzetno ceni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC