• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan još bolji u Humskoj, šestica za Rudar!

Autor mondo.rs

"Valjak" je na premijeri sezone na svom stadionu postigao još tri gola, ali je odigrao još bolji meč nego pre sedam dana u Nikšiću. Raspoloženi Pantić, Ožegović i Gomeš, sledi ekipa iz Litvanije.

 Partizan još bolji u Humskoj, šestica za Rudar! Izvor: MN PRESS

Bilo je jasno posle Nikšića, ali je ipak bilo potrebno potvrditi pobedu...

Partizan je posle tri gola u gostima smestio još isto toliko u mrežu Vuka Radovića.

U "izmešanom" sastavu crno-belih posebno su se istakli Danilo Pantić, strelac gola u 11. minutu, Ognjen Ožegović koji je poentirao u 44, odnosno Rikardo Gomeš koji je ušao raspoložen sa klupe i u 82. sve sam uradio za broj tri na semaforu.

Ovim laganim trijumfom "valjak" je overio plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a već narednog četvrta (26. jul) u Humsku dolazi litvanski Trakai koji je eliminisao Irtiš.

PARTIZAN - RUDAR 3:0 (2:0), UKUPNO 6:0!


Miroslav Đukić se nije odlučio za uigravanje tima nego je želeo da testira igrače koji nisu ili su manje igrali u Nikšiću, pomalo su ga "diktirali" i povrede i odlasci, pa je tako viđen novi-stari napadački tandem Đorđe Ivanović - Ognjen Ožegović.

Napadač koji je bio na izlaznim vratima do povrede Nikolića zaslužio je aplauze publike u 44. kada je odlično skočio na centaršut Miletića, dok ga je posle sat vremena zamenio Gomeš koji se i u Humskoj predstavio u dobrom svetlu pošto je posle lepog driblinga pogodio u 82, dok je u nadoknadi vremena zatresao i stativu gola Radovića.

Ključno za Partizan u ovom meču bilo je što je rano "otvorio" rivala i već u 11. minutu poveo posle lepe akcije iz kornera koju su izveli Đerlek i Suma, a na konačan pas Gvinejca u gol je pretvorio današnji kapiten Danilo Pantić.

Crno-beli su kontrolisali čitav tok meča, imali još nekoliko šansi da uvećaju prednost, dok im je u nastavku malo pala koncentracija što Rudar nije iskoristio.

Izvor: MN PRESS


Bošnjak je dva puta imao idealne šanse izlazivši pred Filipa Kljajića posle kikseva mladog Svetozara Markovića, da bi se crno-beli nakon toga trgli i imali dve ogromne šanse preko Saše Zdjelara i Danila Pantića.

Nije se stalo na tome, pa je potom Gomeš imao svoj "šou" i pogodio jednom iz tri šanse u koje je ušao, i sigurno ostavio utisak na navijače.

PARTIZAN: Kljajić - Enake, N.R. Miletić, Valijente (od 57. Marković), N. G. Miletić - Đerlek, Zdjelar, Pantić, Suma (od 57. Tošić) - Ožegović (od 63. Gomeš) i Ivanović.

RUDAR: Radović - Tomašević (od 61. Živković), Mitrović, Sopo, Šekulić - Kotorac, Golubović, Macanović - Bošnjak, Vuković i Đalović.

Meč je sudio arbitar Danijele Doveri iz Italije.


IZ MINUTA U MINUT:

90+3' - KRAJ!

90+1' - Gomeš pogađa i prečku!

83' - GOOOOOOL! GOMEŠ! 3:0!

Sve je sam uradio.

Pronašao je Rikarda odlično Saša Zdjlera, ovaj se kao od šale okrenuo pored Sopa, napravio još jedan lažnjak, pa ovoga puta lako poentirao

82' -
Gomeš izlazi pred Radovića posle pasa Tošića, ali mu golman gostiju ulazi u šut!

73' - Dve velike šanse za Partizan. Prvo je Saša Zdjelar imao priliku da sa pet metara spremi loptu u mrežu Radovića, ali je ovaj sjajno reagovao, da bi posle kornera Pantić šutirao oštro i malo pored gola.

68' - Bošnjak ponovo testira Kljajića iz neposredne blizine posle nove greške Markovića, ali bili su to preblagi udarci da bi se savladao čuvar mreže crno-belih.

63' -
Ožegović uz aplauze izlazi s terena, a beogrdskoj publici predstavlja se i Gomeš.

59' -
Velika šansa za Rudar. Popustila je koncentracija odbrani Partizana i posle dobrog pasa kroz sredinu Bošnjak je izbio pred Kljajića, ali je šutirao pravo u njega.

57' -
Na teren ulazi mladi Marković umesto Valijentea, dok je Zoran Tošić na terenu umesto Sume.

51' -
Sejduba Suma je krenuo ka golu, imao mnogo opcija da doda, ali je onda preterao... Držao je loptu kod sebe više od 20 sekundi i ništa nije uradio, a za to je dobio i zvižduke publike.

44' - GOOOOOOL! OŽEGOVIĆ! 2:0!

Napao je protivničke igrače Nemanja G. Miletić i centrirao u poslednji tren, a njegova lopta pogodila je  Ognjena Ožegovića koji je sjajno reagovao na malo višu loptu i poentirao. Vuk Radović je bio nemoćan, lopta je od desne stative završila u golu...

To je ujedno bilo i sve od prvog poluvremena u kom je Partizan bio potpuno dominantan.

32' -
Partizan hoće i drugi gol. Posle šuta Ivanovića koji nije ugrozio golmana Rudara, lepa lopta Đerleka iza odbrane gostiju za Enakea, a Ožegović iz drugog pokušaja ne uspeva bolje da šutira.

29' -
Neoprezan levi bek Miletić koji ruši Đalovića po prijemu lopte i dobija žuti karton.

22' - Suma!

Još jedna odlična prilika za Partizan. Prošao je po levoj strani Miletić, lopta je stigla na drugu stranu kod Sume, ovaj pokušava da uhvati poluvolej, šutira jako, ali samo spoljni deo mreže.

19' -
Prva pretnja Rudara i to sa preko 60 metara. Filip Mitrović je izveo prekid i direktno sa svoje polovine šutirao na Kljajićev gol, a povratnik u crno-bele ne rizikuje i prebacuje preko prečke.

12' - Umalo i drugi!

Vuk Radović je odlično spasao Rudar posle pokušaja Ognjena Ožegovića izbliza.

11' - GOOOOOL! PANTIĆ! PARTIZAN VODI!

Ako akcija iz slobodnog udarca nije bila dobra - onda je ova iz kornera bila savrešan.

Suma je ostavio kratko za Đerleka, ovaj mu je vratio loptu u noge, a odlično se na pas izvukao današnji kapiten crno-belih Danilo Pantić i sa sedam-osam metara bio precizan.

9'
- Šekulić je pregrubo startovao i za to dobio žuti karton, a nakon centaršuta iskosa s desne strane, koji je izveo Sejduba Suma, umalo opasna kontra Rudara pošto uigrana akcija nije izvedena dovoljno dobro.

Izvukao se Partizan, napravio i on kontru, a šut Ivanovića brani golman

1' - Meč je počeo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC