• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodato 3 miliona za mesec i po, stižu unapređenja

Autor mondo.rs

Trenutno jedan od najpopularnijih telefona na planeti uskoro će dobiti dva značajna poboljšanja, koja će ga učiniti još moćnijim, a bateriju izdržljivijom.

Kompanija Honor je sredinom maja predstavila Honor 10, najnoviji vodeći telefon svoje ponude, koji se u prodaji širom sveta pojavio nakon nekoliko nedelja. Za manje od dva meseca prodato je preko tri miliona uređaja, što nikako nije slučajno - Honor 10 je izuzetan telefon u svakom smislu, drastično je povoljniji od “flagship“ konkurencije i ima jedinstven “Aurora“ dizajn stakla izrađenog od nekoliko slojeva, koje ga čini besprekorno sjajnim iz svakog ugla, u ruci ili na stolu.

Detaljan test Honor 10 telefona pročitajte na linku, a sad ćemo se pozabaviti dvema vrlo bitnim stvarima, koje će poboljšati Honor 10, i to značajno.

Honor će od 3. avgusta imati dve velike novine na modelu Honor 10 - do sada više puta spominjani GPU Turbo, hardversko-softversku integraciju i tehnologiju grafičke obrade slike, kao i automatski stabilizator slike (AIS), koji zamućenost svodi na minimum i stabilizuje slikanje fotografija i snimanje video materijala.

Funkcija GPU Turbo garantuje veliku brzinu performansi u cilju bržeg i fluidnijeg korisničkog doživljaja tokom igranja igara. Ovo inovativno rešenje hardversko-softverske integracije značajno povećava snagu grafičke obrade podataka i slike i maksimalno podiže brzinu rada i za do 60 odsto u odnosu na ranije performanse, uz produženo trajanje baterije za do 30 odsto.

Modeli telefona, koji će dobiti GPU Turbo, su Honor 8 Pro, Honor 7X, Honor V10, Honor Play, Honor 9 Lite, Honor 9 i, naravno, Honor 10. Kao što smo već rekli, ovo poboljšanje će biti očigledno pri igranju grafički zahtevnih igara, pre svega. GPU Turbo će na početku podržavati igare PUBG MOBILE i Mobile Legends: Bang Bang, popularne naslove za više igrača sa milionima aktivnih korisnika. Podrška za druge igre će biti objavljena uskoro.

Pored funkcije GPU Turbo, Honor 10 će dobiti nadgradnju u vidu AIS softvera, koji predstavlja unapređenje kamere opcijom, koja minimalizuje zamućenje i kompenzuje pomeranje uređaja prilikom slikanja fotografija i snimanja videa. U roku od 0.2 sekunde softver detektuje da li se telefon drži u ruci sa preciznošću od 98 odsto i automatski podešava ekspoziciju i kadriranje koristeći AI prepoznavanje scene.

Pored ovih velikih unapređenja Honora 10, Honor planira da pokrene ekskluzivni program testiranja za ljubitelje Honor telefona i uređaja, kroz inicijativu pod nazivom “Generalni Honor direktor”. Ovaj program BETA testiranja će biti dostupan samo za najprivrženije korisnike i veoma aktivne onlajn uticajne pojedince sa popularnim kanalima na društvenim mrežama.

Honor će odabrati tehnički usmerene korisnike, koji su specijalizovani u četiri oblasti: otpakivanje uređaja, igranje igara, dizajn i AI fotografija, kao i one koji su spremni da podele svoje iskustvo sa o Honor tehnologiji sa zajednicom oko sebe.

Pratite nas, objavićemo sve detalje o ovome uskoro!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Honor 10 - #BeautyInAI
Izvor: HonorUK

Honor 10: Introducing Honor 10 With Full Spec
Izvor: Honor

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS