• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sklonili Karmela, da bolje potroše 73 miliona

Autor mondo.rs

Tanderi su uspeli u nameri da trejduju nekada jednog od najboljih igrača lige. Jednogodišnja saradnja ipak nije uspela.

Činilo se da će to biti mnogo lepša priča kada su najkorisnijem igraču NBA lige, Raselu Vestbruku, u Oklahomi pridruženi Pol Džordž i Karmelo Entoni.

Međutim, Tanderi su stali već u prvoj rundi plej-ofa, u kojoj ih je pobedila Juta (4:2), a družina je posle samo 12 meseci ostala manja za jednog igrača.

U noći između četvrtka i petka po evropskom vremenu, Oklahoma je trejdovala Karmela Entonija (34 godine, 203 centimetara) i uspela da "izađe" iz ugovora koji bi je koštao još 73 miliona dolara, a očigledno joj ne bi doneo mnogo.

Entoni je poslat u Atlantu, dobiće 27,9 miliona dolara i posle nekoliko dana postaće slobodan igrač, sa mogućnošću da sam izabere gde će nastaviti karijeru. Da li će to biti Hjuston, Majami ili neki treći tim - brzo će biti poznato.

Ceo trejd izgleda ovako:

Oklahoma je u Atlantu poslala Karmela i zaštićenog "pika" prve runde 2022. godine, a zauzvrat je dobila nemačkog plejmejkera Denisa Šrudera (24) i američkog krilnog centra Majka Muskalu (27), koji se neće zadržati među Tanderima.

Oklahoma će, dalje, poslati Muskalu u Filadelfiju i dobiće nekadašnjeg igrača Mege, francusko krilo Timotea Luvavua (23), dok će Siksersi zatvoriti ovaj krug tako što će poslati beka Džastina Andersona (24) u Atlantu.

Najveća zvezda ovog trejda, nekadašnja napadačka "mašina" Denvera i Njujorka, sada je na novom početku, na kojem će ipak biti prinuđen da se pomiri sa činjenicom da više neće biti prva ofanzivna opcija ekipe.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC