• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčmarević: Teško gostovanje, GOŠK je neugodan

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaleri Željezničara nakon uspješnog starta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, su ubotu u Gabeli protiv GOŠK-a otvaraju novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Trener sarajevskih "plavih" Slobodan Krčmarević pred put u Gabelu izjavio je da njegov tim očekuje "izuzetno neugodno gostovanje".

"Ipak, nismo toliko superiorni i moćni, uostalom kao nijedna ekipa u ovoj ligi, da sa sigurnošću upisujemo bodove. Razlog više je i prijateljska utakmica s GOŠK-om, koju smo izgubili. Imali smo priliku da se upoznamo s njima. Mislim da su jako čvrsta i neugodna ekipa. Ne očekujem nimalo lak posao, ali naš cilj je pobjeda i dobar start sezone. Želimo da nastavimo dobar niz, koji smo ostvarili sa dvije pobjede u kvalifikacijama za Ligu Evrope", kazao je Krčmarević.

...
Izvor: YouTube/FENA

Strateg Željezničara je kazao da se dolaskom novih igrača širi igrački kadar i zaoštarava konkurencija u ekipi.

"Igraće samo oni koji zaslužuju i koji su najbolji. Apelujem na strpljenje kod navijača, jer još uvijek nam pristižu igrači. Pola njih nisu prošli pripreme s nama, nisu spremni i sada je njima, a i meni potrebno vrijeme. Treba da dostignu spremu kada će stopostotno moći da odgovore svim obavezama. U pogonu nam je i Matej Rodin, mlad igrač, izuzetno kvalitetan stoper, koji je u najozbiljnijoj konkurenciji za sustrašnji susret, iako ima samo par treninga s ekipom. Prinuđeni smo da pravimo rotacije. Neki igrači su podnijeli veliki teret, hoću da ih osvježim do susreta s Apolonom", kazao je Krčmarević.

Susret GOŠK - Željezničar igra se sutra u Gabeli od 17.30 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC