• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi kupuje samo u Italiji: 50 miliona za štopera

Autor mondo.rs

Posle Žoržinja, plavi dres moglo bi da obuče još nekoliko igrača iz Serije A.

Posle dolaska Maurizija Sarija (59), Čelsi je počeo da pravi i oblikuje tim za sezonu koja samo što nije počela.

"Plavci" su do sada doveli zadnjeg veznog Napolija Žoržinja za 57 miliona evra i jasno je da tu neće stati, o čemu u petak pišu i engleski mediji.

"London ivning standard" ekskluzivno je objavio da Sari želi da na Stamford bridž dovede golmana Milana, supertalentovanog Đanluiđija Donarumu. Naravno, svrgnuti šampion Premijer lige krenuće u tu ofanzivu pod uslovom da Tibo Kurtoa ostane dosledan odluci da NE potpiše novi ugovor sa "plavcima".

Kao preostale, "rezervne" opcije Čelsija navode se Petr Čeh (koji je iz tog kluba i otišao u Arsenal, gde i sad brani) i Kasper Šmajhel, golman šampionskog Lestera koji je blistao na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Kada su u pitanju ostale linije tima, u ovom trenutku se čini izvesnim da će defanzivac Juventusa Danijele Rugani postati drugo pojačanje "plavaca", u transferu vrednom 50 miliona evra.


I dalje mladi štoper (rođen 1994. godine) nije prošle godine imao značajnu ulogu u "Staroj dami", iako je sabrao 22 nastupa u Seriji A. U Ligi šampiona je nastupio samo dva puta i to u poslednja dva kola grupne faze.

Pregovori sa Ruganijem i njegovim menadžerom su i dalje u toku, a Čelsi želi još dvojicu igrača Juventusa. Jedan je štoper Matija Kaldara (24), koga su Torinezi prošle sezone pozajmili Atalanti, a drugi je napadač Gonzalo Iguain (30).

Ipak, poznato je da je Juve već odbio tu ponudu za Kaldaru, "tešku" 30 miliona evra.

Čelsi očigledno neće žaliti novac da što pre ispuni želje novog menadžera. A, one se za sada isključivo odnose na igrače iz Serije A.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC