• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lola Smiljanić treći put u Partizanu!

Autor mondo.rs

Partizan vratio Smiljanića kao zamenu za Marka Jevtović. Ugovor potpisan na dve godine.

 Lola Smiljanić treći put u Partizanu! Izvor: Mondo/Goran Sivački

Milan "Lola" Smiljanić (31) treći put u Partizanu!

"Parni valjak" ekspresno je pronašao zamenu za Marka Jevtovića, koji je u četvrtak potpisao ugovor sa turskom Konjom. Crno-beli želili su da popune upražnjeno mesto na zadnjem veznom, a rešenje su našli u nekadašnjem polazniku Partizanove škole.

Smiljanić je u dva navrata nosio dres crno-belih. Od 1992. do 2005. igrao je za mlađe kategorije Partizana, da bi sa 17 godina bio prekimandovan u prvi tim.

U tom periodu sarađivao je sa sadašnjim trenerom Miroslavom Đukićem, kako u mladoj reprezentaciji Srbije tako i u timu Partizana koji je u sezoni 2006/2007 ostao bez trofeja. Sa "orlićima" je uzeo srebro na Evropskom prvenstvu 2007.

Đukić je bio prilično ljut na tadašnju upravu Partizana, koja je leta 2007. prodala Smiljanića Espanjolu. Šef stručnog štaba "parnog valjka" projektovao je u to vreme veznog fudbalera kao vrlo bitnog igrača u svojim idejama.

Smiljanić je igrao za Espanjol, a jedno vreme proveo je u Sportingu iz Hihona na pozajmici. Ipak, 2010. odlučio je da se vrati u Partizan, takođe, na pozajmicu, da bi posle njenog isteka opet potisao za crno-bele.

U Humskoj je ostao do 2013. Posle drugog boravka u Partizanu igrao je za Genčlerbirligi, Makabi Netanju, Pert Glori i Hapoel Aškelon.

- PRELAZNI ROK u PARTIZANU -


DOŠLI
: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš, Gabrijel Enake, Mark Valijente; golman Filip Kljajić (završena pozajmica u grčkom Platanijasu), Danilo Pantić (nastavljena pozajmica iz Čelsija), Saša Zdjelar (otkupkjen ugovor), Milan Smiljanić.

OTIŠLI: Milan Mitrović, Leandre Tavamba, Marko Jevtović, Nemanja Antonov (završena pozajmica iz Grashopersa), golman Nemanja Stevanović (na pozajmici u Čukaričkom).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC