• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počeli pregovori Juvea i Čelsija oko Pjanića?

Autor mondo.ba

Fudbaler Juventusa i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić najvjerovatnije će preći u londonski Čelsi, koji je obnovio pregovore sa torinskom "Starom damom".

 Miralem Pjanić, Juventus, Čelsi Izvor: MONDO/Samir Cacan

Italijanski "Korijere delo Sport" objavio je u petak da su ponovo počeli pregovori oko transfera Pjanića na "Stemford bridž", a suma koju pominju za prelazak u Čelsi iznosi oko 80 miliona evra.

Novi menadžer "plavaca" Mauricio Sari navodno je predočio listu želja vlasniku Romanu Abramoviču, a na njoj je među prvima i ime Miralema Pjanića, prenio je pomenuti list.

Spekulacije o Pjanićevoj budućnosti u Londonu dodatno su podgrijane i zbog sastanka sa agentom Fali Ramadanijem, koji je često blisko sarađivao sa Čelsijem.

Ramadani je "pomogao" odlazak Sarija iz Napolija na klupu londonskog kluba, a bio je uključen i u pregovore s Juventusom oko transfera Danijela Ruganija i Gonzala Iguaina.

Pored Čelsija, za usluge 28-godišnjeg veznog igrača "zmajeva", kako prenose mediji na "Čizmi", opasno je "zagrizao" i menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola, a ranije je kao Miralemova nova destinacija pominjana i Barselona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC