• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Profesionalno!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde iz više razloga je bio zadovoljan posle pobede nad Dinamom u prvom kolu domaćeg prvenstva.

 Vladan-Milojevic-izjave-Crvena-zvezda-Dinamo-Vranje-3-0-Superliga-2018. Izvor: MN PRESS

Napravio je Vladan Milojević hrabar potez, kada je za premijerni meč Superlige protiv Dinama iz Vranja promenio čak osmoricu igrača koji su u utorak počeli utakmicu protiv letonskog Spartaksa.

Poslao je na teren prilično neuigran sastav, koji je posle samo 90 sekundi igre mogao da se nađe u senzacionalnom zaostatku od 0:1.

Imala je Zvezda sreću da Zakarija Suraka tada pogodi stativu, a posle toga je uspostavila potpunu kontrolu, ređala šanse i posle vodećeg pogotka Dušana Jovančića u finišu prvog poluvremena rutinski stigla do tri boda.

Milojeviću je bilo drago što su mrežu pogodila dvojica novih igrača, Jovančić i Milan Jevtović, kao i mladi Dejan Joveljić.

"Radujem se zbog samopouzdanja koje im je stvarno potrebno u ovom trenutku. Radim sa njima svaki dan, znam koliku imaju želju. Samo treba strpljenja", rekao je Zvezdin strateg za TV Arena sport.

"Imamo mnogo dobrih igrača, koji znaju da igraju fudbal. Na pojedince je pauza ostavila traga, ali imaju moje puno poverenje".

On je čestitao na obavljenom poslu čitavoj ekipi, među kojima su bili mnogi igrači iz, uslovno rečeno, drugog plana.

"Pokazali su profesionalnost i zato mogu da budem zadovoljan. Za njih će ovo biti podstrek da nastave da treniraju i prave još bolje rezultate".

Već u utorak na stadionu "Rajko Mitić" igraće se nova evropska utakmica. U okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, stiže litvanska Suduva.

"Imamo vremena, od subote ćemo polako spremati i tu utakmicu. Očekivanja se znaju, samo bih pozvao samo navijače da nas podrže, jer nam je to itekako potrebno", završio je Milojević.

Izvor: MN PRESS


ANTIĆ: NEMAMO PARE ZA SKUPA POJAČANJA

Njegov kolega Dragan Antić pre meča je govorio o velikoj razlici u kvalitetu, što se na terenu i videlo, naročito u drugom poluvremenu.

"Zvezda je bolja od nas, o tome ne treba trošiti reči. Ona može i sa drugom ekipom da se bori za titulu. Mi smo pokazali da možemo da igramo, međutim, vidi se da još nismo spremni. Mislim da smo najmlađa ekipa u Superligi. Dinamo nema para da kupuje skupe igrače, ali verujem da ćemo biti u redu", poručio je Antić.

Crveno-beli će idućeg vikenda u 2. superligaškom kolu dočekati Radnički, dok će Dinamo biti domaćin Partizanu, ali ne u Vranju, pošto tamošnji stadion ne ispunjava uslove elitnog ranga, već u Surdulici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC