Dnevni horoskop za 21. 7. 2018.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 21. 7. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas je dobar dan da popričate sa partnerom o nekim bitnim stvarima. Potrudite se da imate razumevanja za potrebe partnera. Treba više da se posvetite privatnom životu.

Bik

Nemojte pritiskati kolege da urade nešto za Vas. Sve što možete uradite sami. Danas bi trebalo da pogledate stvari iz drugog ugla. Budite tolerantni prema bliskim ljudima.

Blizanci

Ulažete dosta truda u rad i ne pada Vam teško. Dajete sve od sebe. Nemojte imati previše poverenja u druge ljude, budite diskretniji.

Rak

Nemate dovoljno koncentracije da uradite sve što treba. Najradije biste se odmarali. Fokusirajte se na prioritete, a u slobodno vreme vidite se sa društvom ili na kraći put.

Lav

Danas ste komunikativniji nego inače. Dobar je dan za nove kontakte. Nije Vam ništa teško da radite, vredni ste, a imajte u vidu da će se sav trud isplatiti.

Devica

Nemate dovoljno energije da danas uradite sve što treba. Potrebna Vam je neka osoba da Vas motiviše. Odredite prioritete i držite se plana i sve će biti u redu.

Vaga

Danas ste veoma vredni i detaljni. Organizacija na poslu je od velikog značaja za uspeh. Dopada Vam se stanje na poslu i odlično se slažete sa kolegama.

Škorpija

Danas je dobar dan za rekreaciju i za uživanje. Možete posetiti frizera. Moguće su neke promene na poslu.

Strelac

Mnogo će Vam značiti ako podelite neke brige i probleme sa prijateljima. Bilo bi dobro da svoje vreme dobro organizujete. Odredite prioritete na poslu.

Jarac

Moguće su dobre vesti u vezi sa poslom. Sve ide kako ste isplanirali. Pazite na rokove. Provedite više vremena sa bliskim ljudima.

Vodolija

Danas ćete biti zadovoljni postignućem na poslu, ali i finansijskom situacijom. Ne preterujte sa brzom hranom, nego vodite više računa o zdravlju. Potreban Vam je odmor.

Ribe

Napeti ste. Danas nije idealan dan za promene. Bilo bi dobro da što manje pričate drugima o svojim problemima, zadržite privatne probleme za sebe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti