• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop testira Markovića i Grujića, a Kardif čeka

Autor mondo.rs

Srpski internacionalci deo su Liverpulovog tima na turneji po Americi. Povratnik u Premijer ligu očekuje dolazak veziste posle tog puta.

Iako prošle godine nije računao na njih i poslao ih na pozajmice, menadžer Liverpula Jirgen Klop poveo je u SAD obojicu srpskih igrača "u crvenom".

Lazar Marković (24) bio je od dolaska na Enfild 2014. godine na četiri pozajmice (Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht), a ovog leta počinje poslednju godinu ugovora sa "Redsima".

Brzonogi Srbin dobro je počeo pripreme za sezonu 2018/19 i u pripremnoj utakmici protiv Blekburna postigao i gol, na asistenciju Danijela Staridža, koji takođe odavno nije u prvom planu na Enfildu.



Zajedno sa Markovićem, u avionu za SAD je bio i Marko Grujić (22), koji se priključio ekipi posle kratkog odmora od Mundijala u Rusiji.

Grujić je minulu polusezonu proveo na pozajmici u drugoligašu Kardifu, sa Velšanima ušao u Premijer ligu i ni njegov status još nije rešen, iako je bilo najavljivano da će se vratiti u tim Nila Vornoka.

Štaviše, menadžer Kardifa izjavio je u subotu da sa optimizmom očekuje Grujićev povratak.



"Uvek sam optimista, to morate biti u mojim godinama. Malo smo 'tanki' u sredini terena, jer u prošloj pripremnoj utakmici nije igrao ni Aron Gunarson. I to očigledno pokazuje da moramo da dovedemo još nekog igrača na toj poziciji", izjavio je rekorder ostrvskog fudbala u broju povrataka u Premijer ligu.

Grujić je u dresu Kardifa odigrao 14 utakmica i postigao jedan gol. Da li će u istoj opremi igrati i u Premijer ligi - biće poznato najkasnije sledećeg vikenda, do kada će Liverpul igrati pripremne mečeve protiv Borusije Dortmund (nedelja), Mančester sitija (sreda) i Mančester junajteda (subota).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC